BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİş Sağlığı ve Güvenliği eğitimleri Enocta'da----

İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimleri Enocta'da

İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimleri Enocta'da
14 Mart 2014 - 15:25 www.finansgundem.com

Genel İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) eğitimleri Enocta üzerinden kısa zamanda ve verimli bir şekilde alınabiliyor

İşletmelerin güvenli bir şekilde sürdürülmesini ve çalışanların sağlıklarını gözeten İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) eğitimleri e-öğrenme ortamında alınabiliyor. 

Enocta Genel Müdürü Ahmet Hançer İSG eğitimlerinin alınış şekli hakkında bir genelge ile değişikliğe gidildiğini ve bu genelgeye göre çalışanların işverence gerekli ve yeterli sistemin kurulması halinde genel eğitimleri uzaktan eğitim şeklinde alabileceklerini söyledi. Genel eğitimlerin çalışma mevzuatı ile ilgili bilgiler, çalışanların yasal hak ve sorumlulukları, işyeri temizliği ve düzeni, iş kazası ve meslek hastalığından doğan hukuki sonuçlar gibi başlıklar taşıdığını vurgulayan Hançer şunları söyledi: 

“ İSG eğitimleri yakın zamana kadar sadece sınıf ortamında verilebiliyordu ancak yapılan değişiklikle artık bu eğitimlerin bir kısmını e-öğrenme ortamında bilgisayar veya akıllı cihazlar aracılığıyla almak mümkün oluyor. Biz de Enocta MED Akademi ortaklığı ile işletmeler ve profesyoneller için hem mevzuattan kaynaklanan hem de İş Sağlığı ve Güvenliği kültürünün oluşmasına yönelik pratik eğitimler sunan İSG Kampüsü oluşturduk.
 
İSG Kampüs portalında genel eğitimlerin yanısıra, İSG’den sorumlu profesyonellerin sorularına cevap olacak zengin bir paylaşım ortamının bulunduğuna dikkat çeken Hançer, katılımcıların, e-öğrenme platformundaki çeşitli eğitimlerden de faydalanma imkanı bulduklarını söyledi. 

Daha rahat ve huzurlu bir çalışma ortamı için hem çalışanlar hem de yöneticilerin iş sağlığı ve güvenliği konusunu ciddiye almaları ve bu konuda üzerlerine düşeni yapmaları gerektiğini kaydeden Hançer,  sundukları eğitimler ile İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda insanları bilinçlendirmeyi amaçladıklarını belirtti.

İSG eğitimleri hakkında daha detaylı bilgiye, www.isgkampus.com adresinden ulaşılabiliyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)