BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİş dünyası yeni kabineyi değerlendirdi----

İş dünyası yeni kabineyi değerlendirdi

İş dünyası yeni kabineyi değerlendirdi
24 Mayıs 2016 - 15:21 www.finansgundem.com

İş dünyası AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım'ın açıkladığı yeni kabineyi değerlendirdi

AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım yeni Bakanlar Kurulu'nu, yeni kabineyi açıkladı. 65. Hükümet’in Bakanlar Kurulu’nun açıklanmasının ardından iş dünyasından görüşler geldi. İşte onlardan bazıları;

ERDAL BAHÇIVAN

İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ın, Başbakan Binali Yıldırım’ın açıkladığı 65. Hükümet’in Bakanlar Kurulu’na ilişkin açıklaması şöyle:

“AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım'ın Başbakanlığında kurulan 65. Cumhuriyet Hükümeti ülkemize, milletimize hayırlı ve uğurlu olsun.

Başta ekonomimize yönelik olmak üzere yeni projeler ve reform hamleleriyle Türkiye'nin sahip olduğu büyük hedeflere doğru bu Hükümet döneminde de istikrarlı bir şekilde yoluna devam edeceğine inanıyoruz.

Geleceğin daha güçlü ve huzurlu Türkiye’si için odağında üretimin ve sanayinin olduğu bir ekonomi anlayışı büyük önem taşımaktadır.

İstanbul Sanayi Odası olarak, nitelikli bir ekonomik büyüme ve sanayi üretimi için bugüne kadar olduğu gibi yeni Hükümetimizle de diyalog halinde olmaya ve çözümün bir parçası olacak şekilde işbirliğine önem vermeye devam edeceğiz.

Küresel ve bölgesel sorunların giderek arttığı bir dünyada, ülkemizin yarınlarının bugünden daha iyi olması hepimizin ortak arzusu olmalıdır.

Bu arzu eşliğinde Başbakan Binali Yıldırım'ı ve Bakanlar Kurulu Üyelerimizi kutluyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum.”

MEHMET BÜYÜKEKŞİ

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, 65. Hükümetin Bakanlar Kurulu'nun açıklanmasıyla kabine üyelerine başarılar diledi. Büyükekşi'nin yeni kabine ile ilgili açıklaması şöyle:

"Bugün açıklanan yeni Bakanlar Kurulumuzun ülkemize, milletimize faydalı hizmetler vermesini diliyor, başta Sayın Başbakanımız olmak üzere tüm kabine üyelerine kolaylıklar diliyoruz.

Yeni hükümetimizin, ülkemizin önündeki sorunların çözümünün yanı sıra üretimi, sanayiyi, ihracatı ve genel olarak ekonomiyi ana gündem olarak belirlemesini umuyoruz.

Pozitif bir bakış açısıyla daha fazla üreten, daha fazla büyüyen, daha istikrarlı bir Türkiye için yapılacak tüm çalışmalara ihracatçılar olarak katkıda bulunacağız.

Ekonomi Bakanımız Sayın Mustafa Elitaş'a ihracatçılar olarak teşekkür ediyor ve bu görevi yeniden devralacak Bakanımız Sayın Nihat Zeybekçi'nin görevinin hayırlara vesile olmasını diliyoruz."

NAİL OLPAK

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Başbakan Binali Yıldırım’ın yeni kabineyi açıklamasının ardından yazılı bir açıklama yayımladı.

Olpak, açıklamasında şunları kaydetti:

“AK Parti’nin 22 Mayıs’ta yapılan olağanüstü kongresinde genel başkanlığa seçilen ve Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından kendisine 65. Hükümeti kurma görevi verilen, Başbakan Sayın Binali Yıldırım’ın açıkladığı yeni kabineden dolayı kendilerini kutluyor ve ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyoruz.

Yeni kabinenin de istikrarla milletimize hizmet edeceğine ve icraatlarıyla adından söz ettiren Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’la yolumuzun açık olacağına inancımız tamdır.

İş alemi olarak, 25 çeyrektir devam eden pozitif büyümenin, yeni ekonomi yönetimiyle de süreceğini ve ‘Yeni Türkiye’ hedefiyle ülkemizin kalkınmada hızlanacağını düşünüyor, bu bağlamda Başbakanımıza ve yeni kabinemize tam destek veriyoruz.”

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)