BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem​İş Bankası ve Da Vinci Kids’den çocuklara kampanya----

​İş Bankası ve Da Vinci Kids’den çocuklara kampanya

​İş Bankası ve Da Vinci Kids’den çocuklara kampanya
05 Şubat 2019 - 13:18 www.finansgundem.com

İş Bankası, Maximum Mobil’deki Dijital Kod Market’ten çocuklara oyun tabanlı içeriklerle teknoloji ve bilimi sevdiren Da Vinci Kids eğitim uygulamasını 3 ay ücretsiz sunuyor.

Çocukların teknoloji ve bilim alanlarında eğitimine odaklanan programlar hazırlayıp sunan Da Vinci Televizyon Kanalı’nın çocuklara tamamen teknoloji ve bilimi sevdirmek için kurguladığı Da Vinci Kids mobil eğitim uygulaması, İş Bankası müşterilerine 3 ay ücretsiz sunuluyor. Merkezi Almanya, Berlin’de olan Da Vinci Televizyon Kanalı’nın kurguladığı Da Vinci Kids dijital eğitim platformuyla çocuklar, oyun tabanlı öğrenme sağlayan 2500’den fazla programa istedikleri zaman istedikleri yerden akıllı telefon ve tabletleri üzerinden ulaşabilecekler. 

15 Şubat tarihine kadar yürütülecek kampanya ile İş Bankası müşterileri, Maximum Mobil ve Maximum.com.tr’den temin edecekleri kod ile kampanyaya katılım sağlayabiliyor ve kodların 31 Mayıs 2019 tarihine kadar kullanım geçerliliği bulunuyor. 

Kampanya ile aileler Da Vinci’nin çocukları için uzman editörler tarafından özenle seçilmiş, çoklu dil seçeneğine sahip, reklamsız, güvenli ve oyun tabanlı eğitim programlarını ücretsiz kullanabilecek. 

Ayrıca İş Bankası müşterilerinin yanı sıra diğer banka kredi kartı sahipleri de hayatlarını kolaylaştıracak Maximum Mobil deneyimlerinden yararlanabiliyor. İş Bankası müşterisi olan ya da olmayan tüm kredi kartı kullanıcıları Maximum Mobil üzerinden Da Vinci Kids’in 1 aylık, 6 aylık ya da 12 aylık kullanımlarına Dijital Kod Market aracılığı ile kolaylıkla ulaşabiliyor. 

Kendini sorumlu bir eğitim mecrası olarak tanımlayan Da Vinci Kids, şaşırtıcı bilimsel fikirlerin anlaşılabilmesini sağlayan eğitici programları ile çocuklara ek beceriler kazandırırken düşünme yeteneklerini geliştiriyor. Çocuklara istedikleri zaman istedikleri yerde öğrenebilmelerine imkan sunan Da Vinci Kids Mobil Uygulaması, AppleStore ve GooglePlay’den tüm tablet ve mobil telefonlara ücretsiz indirilebiliyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)