BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİran'dan şok İsrail hamlesi----

İran'dan şok İsrail hamlesi

İran'dan şok İsrail hamlesi
25 Ağustos 2014 - 14:32 www.finansgundem.com

Devrim Muhafızları Komutanı Hacızade, düşürülen İHA’nın Hermes tipi ve İsrail menşeli olduğunu açıkladı

İran Devrim Muhafızları Hava-Uzay Kuvvetleri Komutanı Emir Ali Hacızade, dün Natanz nükleer enerji tesisleri yakınında düşürdüklerini duyurdukları insansız hava aracının, Hermes tipi olduğunu veİsrail tarafından üretildiğini söyledi.

Fars haber ajansına konuşan Hacızade, düşürülen İHA’nın 800 kilometre yarıçapta operasyonel kapasitesi olduğunu ve bir depo yakıtla bin 600 kilometre uçabildiğini ifade etti.

Füzeyle vurulan İHA’nın ateş aldığını ve tahrip olduğunu belirten Hacızade, “sağlam olarak ele geçirilen parçaların incelenme aşamasında” olduğunu dile getirdi.

Düşürülen İHA’nınİsrail üretimi olduğunu dile getiren Hacızade, bir kanadından diğerine yaklaşık 5 buçuk metre uzunluğundaki İHA’da yüksek kalitede görüntü çekme özelliğine sahip iki adet kamera bulunduğunu kaydetti.

İran Devrim Muhafızları Ordusu, dün Natanz nükleer tesislerine yaklaşan İsrail’e ait insansız hava aracını füzeyle vurarak düşürdüklerini açıklamıştı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)