BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİran'dan saldırıya ilişkin ilk açıklama----

İran'dan saldırıya ilişkin ilk açıklama

İran'dan saldırıya ilişkin ilk açıklama
19 Nisan 2024 - 07:20 www.finansgundem.com

İran, İsfahan üzerinde insansız hava araçlarının düşürüldüğünü söyledi, 'şimdilik füze saldırısı yok' açıklamasında bulundu.

Yapılan açıklamada İsfahan'da durumun normal olduğu, yerde patlama yaşanmadığını belirten İran devlet televizyonu, İran'ın nükleer tesislerinin zarar görmediklerini de vurguladı.

ABC News ise ABD'li bir yetkiliye dayandırdığı haberinde İsrail füzelerinin İran'da bir bölgeyi vurduğunu bildirirken, İran devlet medyası da İran'ın İsrail'e misilleme olarak insansız hava aracı saldırısı düzenlemesinden günler sonra ülkenin merkezinde bir patlama meydana geldiğini duyurdu.

Reuters bu haberleri hemen doğrulayamadı.

İran'ın Fars haber ajansı, İsfahan kentindeki bir havaalanında patlama sesi duyulduğunu ancak nedeninin hemen bilinmediğini söyledi. Devlet medyası İran'ın İsfahan, Şiraz ve Tahran şehirleri üzerindeki uçuşları askıya aldığını bildirdi.

İran'ın uranyum zenginleştirme programının merkezi olan Natanz da dahil olmak üzere İran'ın birçok nükleer tesisi İsfahan eyaletinde bulunuyor.

Tahran'daki İmam Humeyni Uluslararası Havalimanı, ABD Federal Havacılık İdaresi veri tabanında yayınlanan bir bildiriye göre, TSİ 1000'a kadar tüm uçuşlara kapatıldı.

Takip sitesi Flightradar24'te gösterilen uçuş yollarına göre, Cuma günü erken saatlerde İran üzerinde uçan bazı Emirates ve Flydubai uçakları hava sahasından ani dönüşler yaptı.

İran'da patlama sonrası bazı uçuşlar askıya alındı

 

İsrail İran’a misilleme saldırısı başlattı!

 

İsrail, ABD ile Refaha saldırı planında anlaştı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)