BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİran'da büyük deprem! 51 Kişi yaralı----

İran'da büyük deprem! 51 Kişi yaralı

İran'da büyük deprem! 51 Kişi yaralı
01 Aralık 2017 - 09:00 www.finansgundem.com

İran'ın doğusunda 6.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem Afganistan ve Pakistan'da da hissedildi.

ABD Sismik Araştırmalar Merkezi'nin yayınladığı verilere göre, İran'ın doğusundaki Kirman kentinin 58.6 kilometre kuzeydoğusunda, Zarand kentinin de 73.6 kilometre doğusunda meydana gelen depremin derinliği 10 kilometre olarak ölçüldü.

İKİ ÜLKEDE DAHA HİSSEDİLDİ

USGS verilerine göre, deprem İran'ın doğu komşuları Afganistan ve Pakistan'da da hissedildi. Gece yarısı 5 ve 5.1 büyüklüğünde iki artçı sarsıntı daha kaydedildi.

İran Ambulans Kurumu'ndan yapılan açıklamada, Kirman eyaletinde meydana gelen depremde şu ana kadar 51 kişinin yaralandığı belirtildi. 
Açıklamada, depremzedeleri bekleyen en büyük sorunun artçılar nedeniyle soğuk havada evlerine girememeleri olduğu ifade edildi.

SON ALTI SAATTE 53 ARTÇI DEPREM

Öte yandan İranlı Öğrenciler Haber Ajansını'nın (ISNA) İran Kızılayına dayandırdığı habere göre, Kirman eyaletindeki depremin ardından son 6 saatte 53 artçı sarsıntı meydana geldi.

Deprem nedeniyle bölgedeki 14 köyün büyük hasar gördüğüne işaret edilen haberde, deprem bölgelerine yardım ekiplerinin gönderildiği kaydedildi.

İran resmi haber ajansı IRNA, bu sabah yerel saatle 06:02'de Kirman eyaletinde 6,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurmuştu. 
ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi (USGS) ise 6 büyüklüğündeki depremin, Kirman'ın 58 kilometre kuzeydoğusunda yerin 10 kilometre derinliğinde meydana geldiğini açıklamıştı. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)