BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİran, Reina canisini niçin serbest bıraktı----

İran, Reina canisini niçin serbest bıraktı

İran, Reina canisini niçin serbest bıraktı
31 Ocak 2017 - 05:30 www.finansgundem.com

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Reina katliamcısı Masharipov ile ilgili soru işaretlerini köşesine taşıdı. İşte Selvi'nin o yazısı:

Reina katliamcısı Abdulgadir Masharipov’un sorgusu sürüyor.

Masharipov’un, DAEŞ’in özel olarak yetiştirilmiş suikast timinde yer alan bir terörist olduğu anlaşılıyor. Masharipov’un eylem tarzı da farklı. DAEŞ militanları silahlı saldırının ardından sağ olarak ele geçmemek için canlı bomba eylemini gerçekleştiriyorlardı. Reina saldırısından sonra teröristin, kendisini patlatmak yerine kaçmayı tercih etmesi kafaları karıştırmıştı. Zaten Reina teröristinin üzerinde canlı bomba yeleğinin olmaması da başından beri böyle bir eylem türünü planlamadığını gösteriyor.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bir yorum31 Ocak 2017 06:01

    Kardeşim humeyni cıa ajanları tarafından irana getirilmiş.Amaç iranın fanatik derecesindeki şiiliğini sünnilliğe karşı kullanarak ortadoğuda sünnilerle şiiler arasında sürekli kaos-çatışma ortamı oluşturarak ortadoğuda sürekli abd nin olmasını sağlamak ayrıca israili sürekli güven ortamında kalmasını sağlamaktır.çünkü birbirleriyle fanatik mezhepçilik yüzünden sürekli birbiriyle çatışan sözde müslümanlar israille uğraşmazlar.İşte mezhepçilik böyle bir fitnedir.İslamda mezhep yoktur.bunlar sonradan uydurulmuş şeylerdir.Yani mezhebin Allah katında bir değeri yoktur.Allah katında değerli olan tek şey önüne arkasına yanıbaşına hiç bir ek almayan islamdır.Çünkü Allah u teala size din olarak islamı seçtim diyor.bu kendilerine müslüman diyenler ise benim mezhebim en üstün diye yola çıkmış ve neticedede böyle birbirlerine düşman oluyorlar.Ve başta abd ve ingilizler olmak üzere batılılar tarafından kullanışlı bir yapı oluyor bu mezhepçilik belası.Olayın özeti bu.