BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİran, 14 yabancı uyruklu kişinin tutuklandığını açıkladı----

İran, 14 yabancı uyruklu kişinin tutuklandığını açıkladı

İran, 14 yabancı uyruklu kişinin tutuklandığını açıkladı
20 Ekim 2022 - 12:03 www.finansgundem.com

İran'da genç bir kadının gözaltına alındıktan sonra ölmesi üzerine başlayan protestolar sırasında çıkan olaylarla ilgili şu ana kadar 14 yabancı uyruklunun tutuklandığı bildirildi.

İran yönetimine karşı protestolarla ilgili Amerikan, İngiliz, Fransız ve Afganistan vatandaşları dahil olmak üzere 14 yabancı uyruklu tutuklandı.

İran'ın yarı resmi Fars Haber Ajansı'nın haberinde, "Soruşturmalar; ABD, Rusya, Avusturya, Fransa, İngiltere ve Afganistan dahil olmak üzere 14 ülke vatandaşının ülkedeki son isyanlarla ilgili tutuklandığını ve tutuklananlar arasında en çok Afgan uyrukluların olduğunu gösteriyor." ifadelerine yer verildi.

Tutuklamaların ne zaman gerçekleştiği belirtilmeyen haberde, daha önce İstihbarat Bakanlığı tarafından açıklanan 9 yabancı uyruklunun da bu sayıya dahil olup olmadığına ilişkin bilgi verilmedi.

Haberde ayrıca, Almanya'nın Tahran'daki Büyükelçiliğinin "ülkedeki ayaklanmaları ateşlemek için diplomatik baskı ve uluslararası koordinasyonda ciddi ve etkili bir rol oynadığı" ve Alman Büyükelçiliği yetkililerinin, "çatışmaların ve isyanların seviyesinin nasıl genişletileceği konusunda bazı Avrupa büyükelçiliklerinin yetkilileriyle görüşmeler yaptığı" iddia edildi.​​​​​​​

İran'dan İngiltere'ye yaptırım

 

Mahsa Amini protestoları İran üniversitelerinde devam ediyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)