BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara Piyasaİptalleri kaydırmaya çalışıyoruz----

İptalleri kaydırmaya çalışıyoruz

İptalleri kaydırmaya çalışıyoruz
04 Haziran 2013 - 12:18 www.finansgundem.com

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, Gezi Parkı eylemlerinin Türkiye’nin dört bir yanına yayılmasının turizme etkisini değerlendirdi

Başaran Ulusoy, siyasetçilerin kavgayı, siyaseti buzdolabını koyup uzlaşmacı olması gerektiğini söyledi.  Ulusoy, “Gezi Parkı’nın adına uygun gezi ve gezinti parkı olmasını dilerim. Siyasetçilerimizin kavgayı buzdolabına kaldırıp, uzlaşmacı olması gerekiyor. Başka İstanbul yok. İstanbul'un nefes alması lazım. Siyasetçilerin halka sahip çıkması, onları dinlemesi lazım" dedi.
‘İPTALLERİ KAYDIRMAYA ÇALIŞIYORUZ’
TÜRSAB Başkanı, “Bugün olan iptallerimizi Temmuz ayına kaydırmaya çalışıyoruz. İptaller var. Ama bunları birlikte aşacağız. Bu ülke buralara kadar kolay gelmedi. İptallerimiz olduğunu kabul ediyorum. Turizm Bakanı ile görüşme yaptım. Herkes kendi derdini anlatmaya çalışıyor. Haklı oldukları yerler var. Turizm huzur ister. Biz de bu yürüyüşleri yaptık. Gençlere hak veriyorum. İdarecilerimizin gençleri kucaklaması lazım. Herkesin kendi üzerine düşen görevi yapması gerekiyor. Uzlaşmacı tavır takılması gerekiyor. Şu dönemi çok aklı selim bir şekilde idare etmemiz lazım” dedi.
Ulusoy, turizmde Taksim yönünde sıkıntı olduğunu söyledi.
'TIRNAKLARIMIZLA GELDİK KEPÇEYLE KAYBETMEK İSTEMİYORUZ'
Ulusoy, “90’lı yıllarda Körfez krizinden büyük bir darbe yedik, 2000’li yıllarda da terörle mücadele ettik. Sektör son yıllarda turizm sektörünün canlandırmaya çalışıyor. Buraya kadar kendi tırnaklarımızla geldik bunu kepçeyle kaybetmek istemiyoruz” diye devam etti. TÜRSAB Başkanı kendisinin de çevreci olduğunu, TEMA Vakfı’nda görev aldığını ifade etti.  Ulusoy, “Yurtdışında Türkiye’nin imajını korumak için daha dikkatli olunması gerekiyor” dedi. 
'BUNU KRİZ OLARAK GÖRMÜYORUM'
TÜRSAB Başkanı, son dönemde Türkiye geneline yayılan ayaklanmaları bir kriz olarak görmediğini, sadece bir hak arayış olarak gördüğünü ifade etti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)