BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİnsan Hakları İzleme Örgütü Yönetici Direktörü değişecek----

İnsan Hakları İzleme Örgütü Yönetici Direktörü değişecek

İnsan Hakları İzleme Örgütü Yönetici Direktörü değişecek
26 Nisan 2022 - 10:19 www.finansgundem.com

İnsan Hakları İzleme Örgütü’nü yaklaşık 30 yıldır yöneten Yönetici Direktör Kenneth Roth, görevi bırakma kararı aldığını açıkladı.


İnsan Hakları İzleme Örgütü'nü yöneten Kenneth Roth, Ağustos ayında görevi bırakma kararı aldı. Roth’un yerine gelecek ismin ise henüz belli olmadığı söylendi. Roth’un yardımcısı Tirana Hassan, geçici yönetici direktör olarak görev alacağını açıklarken, Roth’un pozisyonu için kalıcı bir kişinin seçilmesi için de çalışmaların başlayacağını bildirdi.

Roth, “Yaklaşık 30 yıl bu organizasyonu geliştirmek e dünya genelinde insan haklarının savunuculuğunda önemli bir güç olmasını sağladığım için ayrıcalıklı hissediyorum” diye konuştu.

Kenneth Roth'un örgütteki geçmişi

Roth, 1987'de kuruma direktör yardımcısı olarak katılmıştı. Roth’un yönetimi sırasında 60 çalışan ve 7 milyon dolarlık bütçeye sahip olan kurumda şu an 100 ülkede 552 insan görev alıyor ve kurumun yaklaşık 100 milyon dolarlık bir bütçesi bulunuyor. Roth, bu süreç içerisinde yaşadıklarını ve insan haklarını savunmak için en etkili stratejileri kaleme alacağını da açıkladı.(Sözcü)

İnsan Hakları İzleme Örgütü, Pegasus ile hedef alındı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)