BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiltere'de iktidardan 'tedbir' isyanı----

İngiltere'de iktidardan 'tedbir' isyanı

İngiltere'de iktidardan 'tedbir' isyanı
14 Aralık 2021 - 09:19 www.finansgundem.com

İngiltere Parlamentosu'nda bugün, hükümetin hızla yayılan Omikron'a karşı ilan etmeye karar verdiği yeni önlemler oylanacak. Oylama öncesi iktidardaki Muhafazakar Parti'de isyan var.

Muhafazakar Parti'den 70 civarında milletvekilinin önlemlere karşı çıkabileceği düşünülüyor. Fakat ana muhalefetteki İşçi Partisi'nin desteğiyle önlemlerin Parlamento'da onaylanacağı sanılıyor. Hükümet içinden kaynaklar kısaca "B Planı" diye anılan daha sıkı önlemlere geçiş konusundaki yasal düzenlemeler için Avam Kamarası'nda üç ayrı oylama yapılacağını söylüyor.

Öncelikle gece kulüpleri gibi bazı kalabalık kapalı mekanlara giriş için Kovid sertifikası, yani aşı ya da negatif test belgesi istenmesi konusu oylanacak. Muhafazakar Parti milletvekillerinin bir kısmı bu önleme itiraz ediyor.

Oylama öncesi Başbakan Boris Johnson partisinin milletvekillerine çağrı yaparak Omikron tehdidini ciddiye almamak gibi bir lüksün olmadığını söyledi. Johnson, "Parlamentodaki arkadaşlar umarım alınan önlemlerin dengeli ve (tehditle) orantılı olduğunu görecekler" dedi. Muhafazakar Partili Milletvekili Andrea Leadsom ise bir seçmeninin "Kovid'den çok hükümetin tutarsız ve müdahaleci düzenlemelerinden korktuğunu" söyledi.

İngiltere'de Omikron paniği hızla yayılıyor! Sistem çöktü

 

İngiltere'de evden çalışma yeniden başladı

 

İngiltere'de alarm seviyesi 3'ten 4'e yükseltildi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)