BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiltere'de hastalar otellere yerleştiriliyor----

İngiltere'de hastalar otellere yerleştiriliyor

İngiltere'de hastalar otellere yerleştiriliyor
06 Ocak 2023 - 11:04 www.finansgundem.com

İngiltere'nin çeşitli bölgelerindeki hastaneler, ihtiyaç duyulan yatakları boşaltmak amacıyla hastalar otellere yerleştiriliyor.

İngiltere'nin Ulusal Sağlık Servisi (NHS) şu anda grevlerin etkileri ve ciddi bir grip salgını ile boğuşuyor. Doktor grevleriyle başlayan ve ilaç kriziyle devam eden sağlık sistemi krizinin yeni noktası şimdi de hastaneler. Hastaneler yatak talebini azaltmak amacıyla hastaları bir otele yerleştiriyor. Bristol, North Somerset ve South Gloucestershire’de acil tedaviye ihtiyaç duymayan ancak sosyal bakıma ihtiyaç duyan hastalar için oteller kullanılıyor.

Bristol, North Somerset ve South Gloucestershire, kasım ayından bu yana şehirdeki isimsiz bir otelde 30 hastaya kadar odalar kullanıyor. Bazı hastaneler, 2020'nin başlarında Kovid vurduğundan beri aşırı kalabalığı azaltmak ve tıbbi bir nedeni olmayan ve hala yatarak tedavi gören kişilerin işgal ettiği yatakların boşaltılmasını hızlandırmak için bakım otellerini açıp kapattı. Bunlar çoğunlukla, doktorların hastane yatağını "gereksiz yere" işgal ettiklerine ve başka bir yerde güvenle bakılabileceklerine karar verdiği düşük tıbbi ihtiyaçları olan kişiler için kullanıldı.

Hastaların otelde ortalama üç hafta kalmaları bekleniyor.

Çin'de Koronavirüs nedeniyle hastaneler aşırı yoğunluk oluştu

 

Almanya'daki hastaneler zorda

 

Hastanelere başvuruların sayısı 3-4 kat arttı: Uzman isim uyardı!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)