BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiltere ve Galler'de 230 bin kiracı evsiz kalabilir----

İngiltere ve Galler'de 230 bin kiracı evsiz kalabilir

İngiltere ve Galler'de 230 bin kiracı evsiz kalabilir
19 Ağustos 2020 - 16:05 www.finansgundem.com

Korona virüs salgınında işlerini kaybeden ve kiralarını ödeyemeyenleri korumak için çıkarılan geçici düzenleme 4 gün sonra sona eriyor.

Britanya'da korona virüs salgını nedeniyle kiralarını ödeyemeyenlerin evden çıkarılmasını önleyen geçici düzenlemenin süresi 23 Ağustos'ta sona eriyor. Düzenlemenin devam etmemesi halinde 230 bin kiracının evlerinden çıkarılabilir.

İşlerini kaybettikleri için kiralarını ödeyemeyenlere destek için Mart'ta getirilen tahliye yasağı İngiltere ve Galler'i kapsıyor.

Bazı milletvekilleri ve Londra Belediye Başkanı Sadiq Khan, İskan Bakanı Robert Jenrick'e yasağı uzatma çağrısında bulundu.

Ana muhalefetteki İşçi Partisi'nin iskan sözcüsü Thangham Debbonaire de, Jenrick'e mektup göndererek ev sahiplerine doğrudan tahliye hakkı veren yasa maddesinin kaldırılması ve kiracılara desteğin artırılmasını isteyerek aksi halde kaos yaşanabileceğini uyarısını yaptı.

Kiracıların yüzde 3'ü kiralarını ödeyemiyor
Shelter adlı yardım kuruluşunun verilerine göre İngiltere'de koronavirüs salgının başlamasından sonra İngiltere genelinde kiracıların yüzde 3'ü kiralarını ödeyemedi.

İngiliz Sterlini neden bu kadar güçlü? İşte Sterlin'in tarihi

Elon Musk, salgın sürecinde servetini üçe katladı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)