BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiltere Savunma Bakanı: Rusya ayağını gazdan çekmedi----

İngiltere Savunma Bakanı: Rusya ayağını gazdan çekmedi

İngiltere Savunma Bakanı: Rusya ayağını gazdan çekmedi
16 Şubat 2022 - 15:40 www.finansgundem.com

İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace, "Rusya'nın bazı güçlerinin üslerine geri döndüğü iddiasına rağmen ayağını hala gazdan çekmediğini" açıkladı.

NATO Savunma Bakanları Toplantısı'na katılmak üzere Belçika'da bulunan Wallace, Rusya'nın sözleri ile değil eylemleriyle değerlendirileceğini ve "geri çekilme kanıtı görmediklerini" söyledi. Sky News'e konuşan Wallace, ABD istihbarat raporlarında işgalin 16 Şubat'ta başlayacağının öne sürüldüğünün hatırlatılması üzerine, kendisinin hiçbir zaman bir tarih vermediğini belirterek, "Çünkü gördüğüm tüm istihbaratlarda mesele tarihler değil, mesele önemli miktardaki gücün varlığıydı" dedi.

Rusların "ayağını gazdan çekmediğini" dile getiren Bakan, NATO'nun "gerilimi azaltmak için çalışacağını" ancak Rusya'nın "harekete geçirmesi durumunda Ukrayna'yı ezecek gücü olduğunu" söyledi. Bakan Walladce, birliklerin geri çekilmesi suretiyle gerilimi net şekilde azaltmaları ve aynı zamanda Rusya ile müzakere yapmaları gerekeceğini ifade etti.

Karada hem Belarus hem de Ukrayna sınırında 130 binden fazla Rus askeri olduğunu aktaran Wallace, denizde de çıkarma, savaş ve füze gemileri bulunduğunu, bunun da Ukrayna açısından çok büyük bir hazır birlik kuvveti tarafından kuşatılma anlamına geldiğini aktardı.

AB, Rusya'nın gazı kesmesi halinde bu kışı geçirebilecek durumda

 

Rusya: Ukrayna'ya yapılan siber saldırılarda ilgimiz yok

 

Avrupa'da gaz fiyatları Rusya-Ukrayna geriliminin azalmasıyla düştü

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)