BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara Piyasaİngiltere sanayicileri ekonomiye güveniyor----

İngiltere sanayicileri ekonomiye güveniyor

İngiltere sanayicileri ekonomiye güveniyor
25 Kasım 2013 - 08:15 www.finansgundem.com

İngiltere'de imalatçılar ekonominin toparlandığına inanıyor

Yeni ankletler İngiltere'deki ekonomik toparlanmanın imalat sektörünü cesaretlendirdiğini gösteriyor. Sektör şirketleri önümüzdeki aylarda kendi işlerinin büyüyeceğine ve bankaların yatırım için daha fazla fon sağlayacağına inanıyor.
 
600 küçük ve orta ölçekli işletme arasında düzenlenen imalat sektörü anketinde katılımcıların yüzde 56'sı Haziran-Kasım döneminde satışlarında artış olduğunu bildirdi. Katılımcıların üçte ikisi önümüzdeki altı aylık dönemde ticari faaliyetlerinin genişleyeceğini öngördü.
 
Devlete bağlı araştırma kuruluşu "Manufacturing Advisory Service" (MAS) tarafından düzenlenen anket sonuçlarına ilişkin olarak kurum başkanı Steven Barr şu açıklamalarda bulundu;
"imalat sektöründe yeni teknolojilere yatırım yapan şirketlerin sayısı son iki yılın en yüksek seviyesinde ve bu bize imalat sektörü şirketlerinin yalnızca altı ay için değil daha uzun vadeli resimde de iyimser olduğunu gösteriyor."
 
İmalat sektörü İngiltere'de GSYİH'nın yüzde 10'undan fazlasını oluşturuyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)