BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiltere Dışişleri Bakanı: Rusya sınırdaki tüm askerlerini çekmeli----

İngiltere Dışişleri Bakanı: Rusya sınırdaki tüm askerlerini çekmeli

İngiltere Dışişleri Bakanı: Rusya sınırdaki tüm askerlerini çekmeli
15 Şubat 2022 - 14:38 www.finansgundem.com

İngiltere Dışişleri Bakanı Liz Truss, Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etme planı olmadığını göstermesi için Ukrayna sınırındaki tüm askeri birliklerini geri çekmesi gerektiğini söyledi.

İngiltere Dışişleri Bakanı Truss, Rusya-Ukrayna sınırındaki son durumu "dünya için çok tehlikeli bir an" olarak niteledi. Bakan Turss, Rusya’nın, tatbikatlar kapsamında görevlerini tamamlayan bazı askeri birliklerinin bağlı bulundukları üslere dönmeye başlaması ile ilgili bunun önemli etkileri olup olmadığını anlamak için daha fazla ayrıntı görmek gerektiğini söyledi.

'Ukrayna'nın taviz vermemesi çok önemli'

Truss, "Ruslar bir saldırı için hiçbir planları olmadığını iddia ettiler ancak bunun doğru olduğunu göstermesi için birliklerini topyekun geri çekmesini görmemiz gerekecek" dedi.

Truss, Rusya'nın bazı askeri birliklerin üslerine geri döndüğü açıklamasından önce yaptığı değerlendirmede ise "Ukrayna'nın egemenliği konusunda, Ukrayna'nın NATO'nun bir parçası olup olmama kararı konusunda taviz verilmemesi çok önemli" ifadesini kullandı.

İngiltere'nin Kiev Büyükelçisi Melinda Simmons da elçiliğin Twitter paylaşımında, Ukrayna'daki İngiliz vatandaşlarının ülkeden ayrılması uyarısını tekrarladı.

İngiltere'de işsizlik değişmedi

 

İngiltere'de reel ücretlerde büyük düşüş

 

İngiltere'de maaşlara rekor zam

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)