BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiltere AB üyeliğini tartışıyor----

İngiltere AB üyeliğini tartışıyor

İngiltere AB üyeliğini tartışıyor
31 Temmuz 2013 - 06:57 www.finansgundem.com

İngiltere'de iş dünyası AB üyeliğinin referanduma gelmesini acilen istiyor

 İngiltere'de iş dünyası, İngiltere'nin Avrupa Birliği üyeliği konsunda bir referandum yapılması fikrini destekliyorlar. Ancak iş dünyası, Başbakan Cameron'un bu referandumun 2017 sonunda yapılması planı konusunda ikna olmuş değiller.
İngiltere Ticaret Odası tarafından AB İş Dünyası Barometre araştırmasına göre işletmeleri, yetkinin AB kurumlarından Londra'ya dönmesi yönünde varılacak bir uzlaşmanın ardından İngiltere'nin AB içinde kalmasını istiyorlar.
Ankete katılan işletmelerin yüzde 43'ü referandumun AB ile yapılacak müzakereler tamamlandıktan sonra yapılmasını isterken, yüzde 28 ise İngiltere'nin sözünü 2015'den önce söylemesi gerektiğine inanıyor. Yüzde 6 ise referandumun 2017'den önce yapılması taraftarı.
Anket, 3906 işletmenin katılımı ile 20 Mayıs-12 Haziran tarihleri arasında yapıldı. Katılımcıların yüzde 77'si AB üyeliği için referandumu desteklerken, yüzde 14 referanduma karşı ve yüzde 9 ise kararsız.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)