BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngilizlerden flaş ABD iddiası----

İngilizlerden flaş ABD iddiası

İngilizlerden flaş ABD iddiası
25 Kasım 2017 - 20:56 www.finansgundem.com

İngiliz The Independent Gazetesi, Ortadoğu'da etkisizleşen ABD'nin Kürtlere verdiği desteği önümüzdeki dönemde çekeceğini yazdı.

İngiliz The Independent Gazetesi'nin deneyimli Ortadoğu Muhabiri Robert Fisk ABD'nin Kürtlere verdiği desteği önümüzdeki dönemde çekeceğini belirtti.

Soçi'de yapılan üçlü zirve ve ABD Başkanı Doland Trump ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında geçen telefon görüşmesinin ardından son gelişmeleri değerlendiren Fisk, ABD'nin Ortadoğu'daki etkisini kaybettiğini belirtti.

Bölgede önceden vadedildiği gibi yolsuzluk ve eşitsizliğin ortadan kaldırılamadığına dikkat çeken Fisk, artık kimsenin insan haklarından söz etmediğine dikkat çekti. 

Dünyanın önde gelen Ortadoğu uzmanlarından olan Fisk, ABD'nin gelecek aylarda Kürtleri de terk edeceğini vurguladı. Suriye'deki 3 harfli terör örgütlerinin ABD tarafından unutulacağını kaydetti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)