BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİMİB'de görev değişimi!----

İMİB'de görev değişimi!

İMİB'de görev değişimi!
17 Ocak 2014 - 12:35 www.finansgundem.com

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği’nde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden istifa eden Mehmet Özer’in yerine Hasan Can Çoker seçildi

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden rahatsızlığı nedeni ile istifa eden Mehmet Özer’in yerine Canel Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Can Çoker seçildi. 

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı olarak Nisan 2010’dan bu yana görev yapan Mehmet Özer geçirdiği rahatsızlık nedeni ile görevinden istifa etti. Mehmet Özer’in istifası ile boşalan Yönetim Kurulu Başkanlığına ise 14 Ocak 2014’de gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Toplantısında Canel Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Can Çoker seçildi. 

İMİB Yönetim Kurulu Başkanlığı’na getirilen Hasan Can Çoker “Birlik olarak Mehmet Özer’in başkanlığında 2010 yılından bugüne kadar Türkiye madencilik sektörünün ihracatını artırmak, üye firmaların vizyonunu genişletmek ve sektör sorunlarına çözüm bulmak için pek çok önemli çalışmaya imza attık. Yönetim Kurulumuzun kararı ile Sayın Özer’den başkanlığı devraldığım 2014 yılında da sektörümüzün gelişimine katkı sağlayacak projeler geliştirmek, bu yıl için belirlenen 5,6 milyar dolarlık ihracat hedefini yakalamak ve sektör sorunlarının çözümüne katkı sağlamak için tüm gücümüzle çalışacağız” açıklamasında bulundu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)