BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİmamoğlu'dan Soylu'ya jet kayyum yanıtı: Polemiklerden nemalanmıyorum----

İmamoğlu'dan Soylu'ya jet kayyum yanıtı: Polemiklerden nemalanmıyorum

İmamoğlu'dan Soylu'ya jet kayyum yanıtı: Polemiklerden nemalanmıyorum
06 Eylül 2019 - 13:20 www.finansgundem.com

İstanbul'a kayyum mu atanacak?" sorusuna "Onu pazar sabahı açıklayacağım" yanıtını veren Soylu'ya İmamoğlu'ndan yanıt geldi.

İçişleri Bakanı Soylu, "İmamoğlu başka işlerle uğraşırsa 'pejmürde ederiz' dediniz. İstanbul'a kayyum mu atanacak?" sorusuna "Onu pazar sabahı açıklayacağım" yanıtını verdi.  

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu'ndan ise gazetecilerin Soylu'nun açıklamalarıyla ilgili sorusuna, "Polemiklerden nemalanmıyorum" cevabı geldi.

Soylu, bugün gazetecilere yaptığı açıklamada, “İstanbul’a kayyum atanacak mı, pejmürde kelimesini nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusu üzerine gülerek, “Onu Pazar sabahı Hakan Çelik’te açıklayacağım” diyerek katılacağı CNN Türk'teki televizyon programını işaret etmişti.

CHP'Lİ AĞBABA: AKLININ UCUNDAN BİLE GEÇİRMESİN

Öte yandan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Soylu'nun İmamoğlu için "Kayyıu kararını Pazar günü açıklayacağız” ifadelerine tepki gösterdi. 

Cumhuriyet'ten Leyla Kılıç'ın haberine göre Ağbaba, "İstanbulda iki kez seçim kazanmış birine atanmış birinin bunları söylemesi haddi değil. Malesef hukuk askıya alınmış durumda. 6 Mayıs'ta başlayan yargı darbesi Diyarbakır, Van ve Mardin'de ki siyasi darbe ile belediye başkanları görevden alındı. Biz belediye başkanlarımızın yanındayız, arkasındayız. Böyle bir şeyi aklına bile getirmesin aklının ucundan bile geçirmesin. Burası dağ başı değil, o da eşkıya değil. Bu yaptığı eşkıyalık. Kendini eşkıya mı sanıyor İç İşleri Bakanı? İç İşleri Bakanı olduğunu hatırlatırız ona" ifadelerini kullandı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cego 06 Eylül 2019 21:01

    Çok yalaka yorumcular PKK ya kim yalakalık yaptı ortada. Seçim öncesi devletin kanalına çocuk katilinin kardeşini çıkardınız troller. Sizide maaşa bağlamışlar. İyi yemeler

  • Serdar06 Eylül 2019 14:39

    Soylu ne diyosa o dur gerisi yalan ne kadar bu ülkede vatan hayinivarsa o kadarsa soylu var okadar

  • murat06 Eylül 2019 14:29

    Tebrik ederim kendine yakışanı yapmış. gerçek devlet adamı tehdit etmez polemiğe girmez sadece işini liyakatla yapar.

  • Malkoçoğlu06 Eylül 2019 22:12

    Tabiii canıııım, halka hizmet eden arabalsrı parka çektirir makam araçları diye adlandırır aynı anda deri koltuklu sanrooflu olsun diye belirtip 175 araç için ihaleye çıkar, sms le işçi çıkaran çağdaş başkan, beylikdüzüne 37 vaatte bulunup 2 tanesini yapabilen bir vasıfsızı gaza gelip 20 milyona başkan yapan garipler daha neler göreceksiniz

  • Can06 Eylül 2019 13:53

    Yürü be Soylu

  • Ahmet06 Eylül 2019 13:49

    Pkk ya yalamalik yap yasal.pkk yalamaligi yapani gorevden almak yasa disi.

  • prf06 Eylül 2019 14:14

    troller aktif...