BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİmamoğlu: Kanal İstanbul projesinin varlığından emin değilim----

İmamoğlu: Kanal İstanbul projesinin varlığından emin değilim

İmamoğlu: Kanal İstanbul projesinin varlığından emin değilim
19 Aralık 2019 - 12:22 www.finansgundem.com

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu,Kanal İstanbul tartışmalarıyla ilgili "Böyle bir projenin var olup olmadığından emin değilim. Bugüne kadar sadece 3D 'de gösterilen bir gemi ' açıklamasını yaptı.

İmamoğlu, Kanal İstanbul nedeniyle kenti büyük bir tehlikenin beklediğini belirterek "Toplumu aldatan, toplumu yanıltan sonra da biz yanıldık diyenlere İstanbul’un geleceğini tehdit ettirmeyiz" dedi.

"Hangi devlet yetkilisi çıkıp size Kanal İstanbul projesini anlattı?" diye soran İmamoğlu, "Ne bu acele ya, 'kazmayı vuracağız' ne kazması bu ya" ifadelerini kullandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan “Kanal İstanbul'un tüm hazırlıkları bitmek üzere, inşallah önümüzdeki yıl, yakında kazmayı vuracağız” demişti.

Ekrem İmamoğlu'nun açıklamasından öne çıkanlar;

'Kazma sokma değil bu Kanal İstanbul çocuk oyuncağı değil bu. 16 milyon İstanbullu hukuki hakkını arar.' 

*Ben akılı her projeyi en az ortaya koyacak kadar bu ya kanal ya İstanbul ikileminde çok önemli bir iştir. İstanbullunun hiç bilgi sahibi olmayanların önüne bunu tek tek anlatacağız. Bekleyin Ocak ayının ilk haftası çalıştay yapacağız.

'Bu proje İstanbul’un geleceğini gasp ediyor. Tümüyle doğasını değiştiriyor. Fiziki koşullarını tümüyle değiştiriyor. Bence maneviyatını da yok ediyor. Burası bir coğrafya ve bu coğrafya on binlerce yılda oluşmuş, dünyanın en nadide coğrafyalarından bir tanesi.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cafer3121 Aralık 2019 13:35

    İşsizlik hat safhadayken, Üretim yatırımları yerinde sayıyorken, Millet kuru ekmeğe muhtaç iken, Emekli sürünürken, Çalışan enflasyonda ezilirken, Çoluk çocuğunu eğitime hazırlayamazmen, Bu lüks ve gösteriş niye. 100 milyarlar buraya akıtılması doğru değil. Kanal İstanbulu savunanların geçim derdi yok sanırım. Lüksssss. FAYDASI NE. BİLELİM.

  • Murat28 21 Aralık 2019 13:05

    Adam kanal8n ne olduğunu bilmiyor yıllardan beri alt yapısı hazırlanıyor halk her şeyi biliyor halk senden icraat beklerken daha oturdugun koltuğu ısıtmadan tatile giden adama kimse güvenmez bence laf olsun diye yada birilerine yaranmak için laf etme büyüklerine karşı yıllardan beri bu ülkenin kahrını çekmiş milletin baş tacı yaptığı reisi cumhura karşı gelmen bisey kazandırmaz kaybedersin daha seçilir seçilmez randevu talep etmeler yanına koşup hicazet almanı bu millet unutmadı şimdi bu tür konuşmalar samimi gelmiyor dürüstlük ten bahsedip dürüs davranmamak olmaz varsa sakıncalı bir durum teknolojiyi kullanarak çözüm üret fikir ver lafın dinlensin beylik düzü belediye başkanıyken yapılsın diyen biri şimdi niye karşı neye kime karşı samimi dürüs olun.

  • Cafer3121 Aralık 2019 13:37

    Senin tuzun kuru galiba. Geçim derdin yok anlaşılan

  • Mirseyit Selen21 Aralık 2019 10:39

    Ekrem başkan çok havaya girmiş. proje o kadar bu arkadasa uzakki yapılabilir oldugunu aklı hayali bile almıyor olacakki emin değilim diyor sonra bu ve bunun gibilerden Turkiyeyi daha ileriye taşımasını bekle. Turkiyenin buna ulkeyi teslim etmek gibi bir luksu olamaz bence.

  • abdullah19 Aralık 2019 18:42

    toplumu aldatan toplumu yanıltan imamoğlundan daha üstünü yok yalan iftira algı herşeyi sayesinde gördük öğrendik. ben bir istanbullu olarak kanalın yapılmasını destekliyorum daha dün getirilen imamoğluda kim oluyor.

  • cengiz19 Aralık 2019 16:00

    istanbul halkı referandum yapsın

  • Tufan19 Aralık 2019 14:51

    Dikkat et de kazmanın sapı bir tarafına.... Kafaya bak. 8 senedir üzerinde çalışılıyor sen ne bileceksin çalışmayı? Sen kimsin daha yeni bb oldun kendini ülke başkanı sanıyorsun. Geç bu ayakları. Tabii abd avrupa istemez kanalı sen de ötersin. İşlerine gelmez gemileri fazladan para ödesin.

  • Kemal19 Aralık 2019 15:27

    Ne çok biliyorsun aktrol

  • İstanbullu19 Aralık 2019 14:32

    Ne konuştun arkadaş ya. Hiç bir cacık yaptığın yok. Sağda solda mikrofon gördüğünde konuşuyor ancak.

  • Vatandaş19 Aralık 2019 14:30

    Niye 16 milyon. beni sayma Reis ben sana oy vermedim.