BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporİlhan Cavcav: G.Saray taraftarıyım çünkü...----

İlhan Cavcav: G.Saray taraftarıyım çünkü...

İlhan Cavcav: G.Saray taraftarıyım çünkü...
16 Mart 2015 - 05:43 www.finansgundem.com

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, F.Bahçe galibiyeti sonrası da G.Saray taraftarı olduğunu yineledi: Benim amcam, kardeşim Galatarasay'da oynadı...

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Galatasaray taraftarı olduğunu yineleyerek, "Benim amcam, kardeşim Galatasaray'da futbol oynadı, o yüzden Galatasaraylıyım. 59 sene önce Fenerbahçe ve Ankaragücü bana transfer teklif etti, ancak babam müsaade etmedi" dedi.

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Fenerbahçe karşısında alınan 2-1'lik galibiyetin ardından ilginç açıklamalarda bulundu. Cavcav, şunları söyledi: "Tüm sporcularımı canı gönülden kutluyorum. Gençlerbirliği tarihinde her zaman başarılı olmuştur. Gençlerbirliği, 92 yılda birçok kişiyi yetiştirmiş güzide bir kulübümüzdür. Maçı daha farklı kazanabilirdik. Bu 2-1'lik galibiyet özellikle kulübün yaş gününde olması sebebiyle daha da anlamlı oldu.

"FENERBAHÇE'YE GEÇMİŞ OLSUN"

Fenerbahçe'ye geçmiş olsun diliyorum. Sahada onlardan daha üst düzey futbol oynadık. Hafta içi, 'Galatasaraylıyım' diye açıklama yaptım, birçok şey söylendi. Neden Galatasaraylıyım? Benim amcam, kardeşim Galatasaray'da futbol oynamıştır. O yüzden Galatasaraylıyım. Şu anda yaşım 80, yani 59 sene evvel Fenerbahçe ve Ankaragücü bana transfer teklifi yaptı. Ancak babam gitmeme müsaade etmedi. Ben 37 yıldır bu kulübüm başkanlığını yapıyorum. Bakın Galatasaray ile kaç maç oynamışız, kaç galibiyet almışız. Hayatımda ne bir maç aldım, ne de sattım. Bunu da bana hakaret edenlere söylüyorum."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)