BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara Piyasaİletişim devi Turkcell’de müşteri temsilcisi krizi sürüyor----

İletişim devi Turkcell’de müşteri temsilcisi krizi sürüyor

İletişim devi Turkcell’de müşteri temsilcisi krizi sürüyor
11 Ocak 2021 - 07:45 www.finansgundem.com

Pandemi sürecinde kurumsal müşteri temsilcisine ulaşmak isteyen müşteriler büyük sorunlar yaşıyor. “Yakında atama yapılacak" deniyor, ama aylardır çözüm üretilemiyor…

Türkiye’nin en büyük GSM operatörü Turkcell, pandemi sürecinde önemli servislerini aksatmaya başladı. Özellikle kurumsal müşterilerde hizmet alamama konusunda şikayetler artıyor! Turkcell kurumsal servis abonesi, aylardır Turkcell’den talepte bulunulmasına rağmen yeni müşteri temsilcisi atanmadığı için işlem yapamıyor. 9 Kasım 2020 tarihinde yeni müşteri temsilcisi atanması için girişimlerde bulunan kurumsal Turkcell abonesi, 22 Kasım’da tekrar Turkcell Platinum Müşteri Temsilcisi’ni arayarak ‘işlem yapamadığını, acilen bir müşteri temsilcisinin atanmasını’ talep ediyor. “Hemen ilgileniyoruz, en kısa sürede bu sorunu gidereceğiz” yanıtını alıyor.

PARASINI ÖDEDİĞİ HİZMETİ ALAMIYOR

Ancak aradan günler geçmesine rağmen arayan soran olmuyor. 4 Aralık 2020 tarihinde tekrar Turkcell Platinum Müşteri Temsilcisi’ni arayan mağdur müşteri, “Talebiniz kayıtlarda görünmüyor. Nedeni de şikayet olmadığı için…” şeklinde anlamsız bir karşılık alıyor. Turkcell müşteri temsilcisinden, “Mail atıldığı için kayıtlarınıza ulaşamıyoruz” gibi anlamsız bir cevap alan mağdur müşteri, “Daha önceki ses kayıtlarımı dinleyin. Hizmet kalitesi için sesimizi kaydediyorsunuz. O zaman daha önceki kayıtları dinleyin, oradan kayıtlara ulaşabilirsiniz” diyor. Turkcell müşteri temsilcisi, “Şikayetinizi kayıtlara alıyorum, en geç 72 saat içerisinde size dönüş yapılacaktır” diyerek aboneyi bir kez daha başından atıyor.

DERDİNİ ANLATACAK BİR YETKİLİ BULAMIYOR

Müşteri temsilcisi atanmadığı için işlem yapamayan Turkcell abonesi ise derdini anlatacak bir yetkiliye ulaşamıyor. Her aradığında, “Acilen ilgileniyoruz, sorunu hemen çözeceğiz” yanıtını alıyor, ancak Kasım ayının ilk haftasından bu yana Turkcell’de bir muhatap bulamıyor. Geçici müşteri temsilcisi ataması yapıldığı söylense de çeşitli bahaneler uydurularak bir türlü müşteri temsilcisi atanmaması müşterilerin yoğun tepkisine neden oluyor.

Banka şubelerinden ilk normalleşme adımı

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kerem12 Ocak 2021 01:24

    berbat bir şirket oldu bayileride öyle

  • Anlamıyorum11 Ocak 2021 23:57

    Ben bu büyük şirketleri anlamıyorum. En az ayda cebine zaten 50 bin TL kar kalıyodur. Kar diyorum kar. İşini düz devam et. Niye gerek var dolandırıcılık. İllaki dolandırıcılık yapmak zorunda değilsin. Ben de yeterince uğraştım hattım için . Turkcell sen aslında bir örnek olmalısın diğer şirketlere ama bak nasıl örnek oluyorsun.

  • Kamil11 Ocak 2021 21:32

    Whatsapp'ın emrivaki sözleşme kabul/red konusunu çözemiyorsunuz. Neden, ülkemizde temsilciliği yok , muhatab yok. Uyfudan verilen hizmetlerine önlem alınmazsa meydan boş kalır

  • İlginç11 Ocak 2021 17:38

    Burda yazılan sonrası e devletten bir bakayım dedim dsmart geçen sene kapattığım üyeliği pasif den şimdi aktif gözüküyor şayet fatura çıkarsa dsmart iyice zıvanadan çıkmış derim

  • ENDER11 Ocak 2021 13:50

    hepsi birbirinin aynı , al birini vur ötekine 

  • Dsmart11 Ocak 2021 13:40

    Dsmart müşteriyi fıtık ediyor. Aylarca mağdur oldum

  • baturayersin11 Ocak 2021 13:48

    btk.gov.tr tüketici şikayeti buradan yapın takip numarası veriyor 10 içinde cevap vermek zorundalar

  • YORUM11 Ocak 2021 12:51

    sanki diğerleri dört dörtlük te, bankalara derdini anlatana kadar fıtık oluyorsun, müşteri temsilcisinin adı var kendi yok. ulaşana aşkolsun. hepsi aynı dert.

  • birader11 Ocak 2021 11:40

    bu yeni bir sey degilki. ayrica kriz flanda degil. hatta pandemiye ozel bir durum hic degil. sikayet sitelerine girin bakin. bu konuda binden fazla sikayet hikayesi okursunuz. daha da aci olani turkcell abartti hayati boyunca hic bir zaman duzelme egilimi gostermedi, ama diger iletisim ve medyalarda ayni. uzucu olan. internette sikayetleri ayyuka cikmis, tum ulke vatandaslari tarafindan ozumsenmis sahte ve verilmeyen hizmetin ucretini almakta meshur olan bu sektore neredeyse ayyuka ciktigi 15-20 yildan beri tek bir duzeltici mudahalenin devletimiz tarafindan yapilmamasi. bir vatandas bunu gorup, sonra sahipsiz oldugunu dusunmez mi? kimin umrunda?

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU11 Ocak 2021 11:18

    Turckell hattını bir defa aldım başıma gelmeyen kalmadı.büyük rakamda bana fatura ödettiler.15 defa aradım hattımı iptal edin diye hep beni dolandırdılar.en sonunda faturayı ödedim T.Telekoma geçtim cumhuriyet başsavcılığına şikeyatte bulundum bir netice alamadım fakat Tüketici Mahkemesine başvurdum haksız yere benden alınan faturayı söke söke aldım.yarı fiyatına olsa asla Turkcell hattı almam.

  • Yorum11 Ocak 2021 08:47

    Bunun ne hattını ne de kağıdını alacaksın. Parayla 5 kuruş etmez.

  • Bende dsmart vardı11 Ocak 2021 08:41

    Dsmart internet vardı bir ara battı sanırım ne internet veriyor ne ulaşılabiliyor sadece fatura yolluyorlar