BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİki Türk general Almanya'ya kaçtı----

İki Türk general Almanya'ya kaçtı

İki Türk general Almanya'ya kaçtı
17 Mayıs 2017 - 17:46 www.finansgundem.com

15 Temmuz darbe teşebbüsüyle ilgili soruşturmalar devam ederken, dün akşam saatlerinde iki Türk generalin Frankfurt Havalimanı'na indiği ve sığınma talep ettiği öğrenildi

İki generalin Frankfurt Havalimanı’na nasıl geldiği henüz bilinmiyor. Söz konusu generallerin, “tarifeli uçakla gelip gelmediği” de net değil. Ancak geçmişte birçok ilticacının söz konusu havalimanının kargo bölümü üzerinden ülkeye geldiği iddia edilmişti.

Generallerin kimlikleri ve tam rütbeleri açıklanmadı. Basına verilen bilgide “yüksek rütbeli iki general” ifadesi kullanıldı. Generallerin 15 Temmuz darbe teşebbüsüne iştirakle suçlanıp tutuklanmaktan çekindikleri ve bu nedenle iltica başvurusunda bulundukları açıklandı.

Söz konusu iki generalin gözaltında tutulduğu ve bugün Frankfurt'a 60 kilometre uzaklıktaki Giessen şehrine götürüleceği ve orada ilk başvuru merkezine yerleştirileceği öğrenildi. (Sözcü)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)