BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara Piyasaİbrahim Turhan'dan Bank Asya açıklaması----

İbrahim Turhan'dan Bank Asya açıklaması

İbrahim Turhan'dan Bank Asya açıklaması
26 Eylül 2014 - 14:38 www.finansgundem.com

Borsa İstanbul Başkanı İbrahim Turhan bugün 3 kez hissesi kapatılan ve Gözaltı Pazarı'na alınan Bank Asya hakkında soruları yanıtladı

Borsa İstanbul Başkanı İbrahim Turhan Bank Asya paylarının 30 Eylül itibari ile  Gözaltı Pazarı'nda işleme açılacağı konusunda açıklama yaptı.

Turhan, "Asya Katılım Bankası paylarının Gözaltı Pazarı'na alınma kararına ilişkin resmi yazılı açıklamayı arkadaşlar hazırlıyorlar. Alınan kararının tamamı teknik çerçevede ve mevzuat içinde alınan kararlardır" dedi.

İbrahim Turhan alınan bu karar için "İşlemlerin hepsi piyasa mantığı içinde şeffaf işlemler olursa kendimizi anlatabiliriz, başka bir kısıtımız, yol göstericimiz yok.Piyasa rasyonalitesi çerçevesinden kararlar alıyoruz. Gerekli duyurular yazılı olarak KAP'ta yapılıyor. Gözaltı Pazarı'nda kalma süresi ile ilgili kotasyon birimimiz çalışma yapacaklar. Gözaltı Pazarı kararı teknik birimlerden geliyor, onlar inceleme yapacaklar ve SPK da konuyu inceleyecek" dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)