BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinHükümet'ten 'Eurovision' açıklaması!----

Hükümet'ten 'Eurovision' açıklaması!

Hükümet'ten 'Eurovision' açıklaması!
07 Ağustos 2017 - 17:21 www.finansgundem.com

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, "Türkiye'nin Eurovision Şarkı Yarışması'na katılacağı" yönündeki iddialara noktayı koydu.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Türkiye önümüzdeki yıl Eurovision Şarkı Yarışması’na katılacak mı?" sorusuna, "Şu anda yok öyle bir şey" cevabını verdi.

Türkiye, 2003 yılından Sertab Erener’in 'Everyway That I Can' şarkısı ile birinciliği kazandığı Eurovision Şarkı Yarışması’na son olarak 2012 yılında Can Bonomo ile katılmıştı.

maNga grubunun, geçtiğimiz hafta Twitter'dan "Eurovision? Yine. Yeni. Yeniden" mesajını paylaşmış, bu tweet sonrası sosyal medyada maNga?'nın yeniden yarışmada yer alabileceği konuşulmuştu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • komkon07 Ağustos 2017 17:42

    siyasetin ilgi alanı bu kadar geniş olmamalı. ülke temsili olsa da sonuçta bir şarkı yarışması. verirsin bir kuruma sorumluluğu ilerler gider. her şey kontrolümüz altında, en merkezi benim nedir? sovyet miyiz?