BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkHSBC'den Türkiye için 2015 beklentisi----

HSBC'den Türkiye için 2015 beklentisi

HSBC'den Türkiye için 2015 beklentisi
10 Aralık 2014 - 13:00 www.finansgundem.com

HSBC Türkiye Genel Müdürü James Emmett, HSBC Türkiye’nin, uzun vadeli strateji ve hedeflerini paylaştı

HSBC Türkiye Genel Müdürü James Emmett, Türkiye’deki basın mensuplarıyla ilk defa bir araya geldiği toplantıda HSBC Türkiye’nin,  uzun vadeli  strateji ve hedeflerini paylaştı.

HSBC’nin büyüyen pazarlarda müşterilerini fırsatlarla buluşturduğunu belirten James Emmett, şu noktaların altını çizdi: “Türkiye, çok sayıda temel niteliği nedeni ile yatırım için belirlediğimiz öncelikli 21 pazar arasında yer alıyor. Söz konusu nitelikler arasında genç ve artan nüfus, düşük hane halkı ve kamu borcu, krizlere karşı dayanıklı bir ekonomi, güçlü bankacılık sektörü ve mali disiplin, giderek büyüyen uluslararası ticaret hacmi ve yatırım portföyünün yanı sıra ülkedeki girişimcilik ruhunu saymamız mümkün. Türkiye’nin orta ve uzun vadede ekonomik gelişme kaydetmeye ve yatırımcılar için cazip fırsatlar sunmaya devam edeceğine inanıyoruz.”

HSBC Türkiye Genel Müdürü James Emmett, Wyndham Hotel’de düzenlenen basın toplantısında, 2015 Türkiye beklentilerini de açıkladı. Emmett, “2015 yılında Türkiye’nin cari açığının yüzde 5.2, enflasyon beklentisinin 7.1 ve büyümenin de 2.8 olacağını” söyledi.
 
“Hedefimiz, Türkiye’nin tercih edilen öncü uluslararası bankası olmak” 

James Emmett; “HSBC Türkiye olarak; müşterilerimizi, hedef ve hayallerini gerçekleştirmelerinde destekleyerek, Türkiye’nin tercih edilen öncü uluslararası bankası olmayı amaçlıyoruz. Yükselen orta gelir grubundaki ve uluslararası bakış açısına sahip müşteriler; geniş ürün ve hizmet portföyümüzün yanı sıra küresel ağımız, uzmanlığımız ve bilgi birikimimizden en çok yararlanan müşteri kitlesi olmaları nedeniyle bizimle çalışıyorlar. Müşterilerimizle sadece işlem bankacılığına dayalı değil, ömür boyu sürecek bir bankacılık ilişkisi geliştirmek istiyoruz.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)