BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkHSBC bireysele yöneldi----

HSBC bireysele yöneldi

HSBC bireysele yöneldi
17 Aralık 2013 - 07:33 www.finansgundem.com

HSBC bireysel müşteriye kapalı imajından kurtulmak için çalışmalar yapıyor

İngiliz finans devi HSBC, 2 yıldır son tüketiciye kapalı ‘muhafazakâr banka’ imajından sıyrılarak bireysel bankacılığa ağırlık veren banka olmak için çalışıyor.
Zaman'ın haberine göre, bu kapsamda, taksiti sonradan artmayan kredi net, aidatı olmayan concept card ve vade bozma engeli olmayan modern hesap ürünlerini piyasaya sürmüştü. Banka şimdi de bünyesindeki Advantage kart sahiplerine kendilerinden ihtiyaç kredisi alma durumunda yüzde 10’luk faiz indirimi uyguluyor. Kampanya 14 Ocak 2014 tarihine kadar, tüm vade ve tutarlar için geçerli olacak. Örneğin 36 ay vade ile 15 bin lira kredi kullanan bir HSBC Advantage Kredi Kartı sahibi, krediyi aylık yüzde 1,20 yerine yüzde 1,08 maliyetle alarak vergiler dahil toplam 462 liralık indirim elde edecek.
HSBC Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Taylan Turan, HSBC Advantage’ı kredi kartı olmanın ötesinde ayrıcalıklı bankacılık ürün ve hizmetleri de sunan bir kart olarak konumlandırdıklarını söyledi. Advantage’ın Türkiye’nin ilk çok markalı ve taksit kredi kartı olduğunu hatırlatan Turan, bundan sonraki dönemde yeni ürünler piyasaya süreceklerini şu sözlerle dile getirdi: “Müşterilerimizi dinlemeye, bütünsel bir yaklaşımla yenilikçi ürün ve hizmetler geliştirmeye devam edeceğiz.”

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)