BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHollanda'nın 'en büyük' kokain laboratuvarına baskın----

Hollanda'nın 'en büyük' kokain laboratuvarına baskın

Hollanda'nın 'en büyük' kokain laboratuvarına baskın
11 Ağustos 2020 - 16:59 www.finansgundem.com

Hollanda polisi, ülkede bugüne kadar tespit edilen en büyük kokain laboratuvarına yaptıkları baskında biri Türk vatandaşı olmak üzere 17 kişiyi gözaltına aldı

Eski at sürücülüğü kursu binasında kurulan laboratuvarda polis, on binlerce litre kimyasal ve 100 kilogram kokain ele geçirdiklerini duyurdu. Başkent Amsterdam'a 120 kilometre uzaklıktaki Nijeveen kentindeki binada aynı zamanda çalışanların kalması için yatakhanenin de bulunduğu belirtildi.

Emniyet müdürlüğü, laboratuvarın günlük kokain üretim kapasitesinin 150 ila 200 kilogram olduğunu, bunun piyasa değerinin 4,5 ila 8 milyon euro olduğunu açıkladı.

Paylaşılan videoda çimento mikserlerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda ekipman ve malzemenin fotoğrafları yer aldı.

Polis gözaltına alınan kişilerden birinin Türk vatandaşı, 13'ünün Kolombiya vatandaşı ve diğerlerinin Hollanda vatandaşı olduğunu belirtti. Zanlılar önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkartılacak.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)