BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHitay Yatırım Holding 1000 kişi oldu----

Hitay Yatırım Holding 1000 kişi oldu

Hitay Yatırım Holding 1000 kişi oldu
12 Haziran 2013 - 14:46 www.finansgundem.com

Hitay Yatırım Holding, 2006 yılında girdiği yeniden yapılanma süreci sonrasında istikrarlı büyümesini sürdürüyor

Bilgi teknolojileri, finansal hizmetler, gayrimenkul, ödeme sistemleri, online araştırma, internet, savunma ve güvenlik gibi birçok sektörde faaliyet gösteren Hitay Yatırım Holding’de büyüme grafiği hızla yükseliyor. “Değer yaratma sanatı” mottosuyla faaliyetlerini sürdüren grup, istihdam yaratmadaki gücüyle de başarısını ortaya koyuyor. 2006 yılında başlayan yeniden yapılanma süreciyle Holding'in müşteri sayısının artması ve faaliyet alanlarının genişlemesi, istihdama olumlu yönde etki yaptı. Hitay Yatırım Holding, özellikle son dönemlerdeki iş kapasitesinin artmasına bağlı olarak, yeni insan kaynakları yatırımı yaparak, çalışan sayısını 1.000’e yükseltti.
2013'te hedef ciro 505 milyon TL
Başarılarının, 2006 yılında girdikleri yeni yapılanma süreci ile önemli ölçüde arttığının altını çizen Hitay Yatırım Holding Başkanı Emin Hitay, “Bu süre içerisinde hizmet vermekte olduğumuz sektörlerdeki rakiplerimiz arasından sıyrılmak ve müşterilerimize en iyi, en doğru hizmeti vermek için var gücümüzle çalıştık. Doğru işe ve doğru insan kaynağına yatırım yaparak stratejilerimizi hayata geçirdik. Holding bünyesindeki tüm takım arkadaşlarım da bu süreçte büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürdüler. Şimdi karşıma çıkan tabloya baktığımda istikrarlı bir şekilde büyüyen bir Hitay Yatırım Holding görüyorum ve bunun gururunu yaşıyorum” dedi.
2006’dan beri sürekli yatırım yapmalarına paralel olarak, aynı zamanda son yedi yılda yarattıkları değer nedeniyle daha karlı bir grup haline geldiklerini belirten Emin Hitay, “Sürekli yatırım yaparak ve her sorumlu vatandaş gibi vergimizi düzenli olarak ödeyerek insan kaynağı gücümüzü 1.000 kişiye çıkardık. Son yedi yılda yaptığımız yatırımlarla hem istihdam hem de ciro bazında %400'ün üzerinde büyüme kaydettik.
2006-2012 yılları arasında yedi yılda 46.234.192 TL toplam vergi ödediklerini belirten Emin Hitay, Hitay Yatırım Holding şirketlerinin 2012’yi konsolide olarak 418 Milyon TL ciro ile kapattıklarını, 2013 yılı konsolide ciro hedeflerinin de 505 Milyon TL olduğunu ifade etti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)