BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaHisselerini satıp göreve başlayacak----

Hisselerini satıp göreve başlayacak

Hisselerini satıp göreve başlayacak
07 Şubat 2014 - 06:41 www.finansgundem.com

Stanley Fischer, Senato tarafından görevinin onaylanması durumunda sahip olduğu bütün finansal şirket paylarını satacağını açıkladı

Fed Başkan Yardımcılığı için aday konumda bulunan Stanley Fischer, Senato tarafından görevinin onaylanması durumunda sahip olduğu bütün finansal şirket paylarını satacağını açıkladı.

Fischer ve eşi, BlackRock Inc., American Express Co., T.Rowe Price Group Inc. ve General Electric Co.'nun da aralarında bulunduğu 9 şirketteki varlıklarını, İsrail merkez bankasının eski başkanı Fischer'ın Senato'dan onay alması durumunda satacaklar.

Yaptığı yazılı açıklamada Fischer, "Onay sonrasında, yemin ederek görevime başlamadan önce, şirketlerdeki paylarımı elden çıkaracağım" ifadelerini kullandı. 70 yaşındaki Fischer, kariyerinin çoğunu akademisyen ve hükümet yetkilisi olarak geçirirken, Citigroup'ta 2002-2005 yılları arasında başkan yardımcılığı görevini de yürüttü ve 14.6 milyon dolar ile 56.3 milyon dolar arasındaki serveti, onu en çok varlığa sahip olan Fed yetkililerinden biri yapıyor.

Senato Bankacılık Komitesi'nin Şubat ayı sonunda Başkan Janet Yellen'ın yardımcısı ve Fed'in 2 numarasını açıklaması bekleniyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)