BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHindistan genel seçime gidiyor----

Hindistan genel seçime gidiyor

Hindistan genel seçime gidiyor
16 Mart 2024 - 16:31 www.finansgundem.com

Hindistan 19 Nisan'da genel seçime gidecek. 1 milyar seçmenin oy kullanacağı seçimde oy verme işlemi 4 Haziran’da son bulacak.

Hindistan'da yaklaşık 1 milyar seçmenin oy kullanacağı genel seçimlerin 19 Nisan'da başlayıp 4 Haziran'da biteceği açıklandı.

Hindistan Seçim Komisyonu, 19 Nisan’da başlayacak genel seçimlerin 7 aşamada gerçekleştirileceğini, sonuçların oy verme işleminin sona ermesinden 3 gün sonra 4 Haziran'da açıklanacağını bildirdi.

Seçim sürecinde eyaletlerin farklı zamanlarda oy kullanacağı, 1 milyara yakın seçmenin Parlamentonun alt kanadına 543 üye seçmek için sandıklara gideceği belirtildi.

Hindistan Başbakanı Narendra Modi ve Bharatiya Janata Partisi, muhalefet partilerinden oluşan geniş bir ittifaka karşı üst üste üçüncü dönem için yarışıyor.

Son olarak 2019'daki seçimlerden galip çıkan Modi, 20'den fazla partinin oluşturduğu muhalefet bloku ile yarışacak. Anketlere göre, Modi'nin üçüncü kez genel seçimleri kazanması bekleniyor.

Hindistanlı siyasetçi canlı yayında öldürüldü

 

Yeni keşif deniz canlısına Hindistan Cumhurbaşkanı'nın adı verildi

 

Hindistan'a 7 milyar dolar yatırım yapacak

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)