BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaHedge fonların Yunan kumarı----

Hedge fonların Yunan kumarı

Hedge fonların Yunan kumarı
18 Ocak 2013 - 13:09 www.finansgundem.com

Avrupa borç krizinin tetiğini çekenler için büyük fiyasko olurken yatırımcı için yüzde 40 kazanç getirdi

Euro Bölgesi’nden çıkıp çıkmayacağı, temerrüde düşüp düşmeyeceği sorularının defalarca havalarda dolandığı 2012’de hisse senedi piyasaları tarafında yüzde 49.70’lik değer artışı ile dev ekonomileri geride bıraktı. The Lira’nın haberine göre Yunanistan’ın ekonomik görünümündeki olumsuzluklara rağmen büyük bir kumara giren hedge fonlar ise bu riski avantaja dönüştürdü. Dromeus Capital bu riske karşı Yunanistan’a yatırım yapan hedge fonlardan sadece biri. Dromeus Yunanistan işlemlerinde yüzde 40 üzerinde kazanç sağlarken şirketten yapılan açılamada, Yunan sabit getirili ve seçilmiş sermaye varlıkları tarafında inançlarını koruyorlar.
Dromeus Yunanistan’dan kazanan tek fon değil. Dünya devleri arasında da Yunan oyununda büyük kazanç sağlayanlar var. Ülkenin notunun yılın son ayında bir günde altı basamak birden artması özellikle kazançlarda önemli dönüm noktası oldu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)