BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHDP'li Önder: 2 ricamız var----

HDP'li Önder: 2 ricamız var

HDP'li Önder: 2 ricamız var
07 Haziran 2015 - 21:36 www.finansgundem.com

Büyük bir zafer kazandıklarını belirten Sırrı Süreyya Önder, semenlere "Kutlama yapmayın" sandık görevlilerine ise "Sandığı bırakmayın" ricası yaptı

HDP'li Sırrı Süreyya Önder, "Şuan itibariyle 80 milletvekili ile meclise girme eşiğinde bulunuyoruz" dedi. Önder, partililere iki çağrıda bulundu.

Önder: Şuan itibariyle 80 milletvekili ile meclise girme eşiğindeyiz
HDP'li Sırrı Süreyya Önder, basın mensuplarının karşısına çıktı. Önder şunları söyledi:

"Değerli basın emekçileri, esas açıklamayı eş genel başkanlarımız yaptı. Şu an itibariyle 80 milletvekili gibi bir sayıyla Meclis'e girmenin eşiğinde bulunuyoruz. Bu sonuçlar, hoyratlığa karşı demokrasinin, zulme karşı özgürlüğün, şımarıklığa karşı tevazunun, savaşa karşı barışın zaferidir.
 
'Kutlama yapılmayacak'


Bütün Türkiye'ye hayırlı uğurlu olsun. Bütün yurttaşlarımızdan iki tane ricamız var. Bir, partimiz bugün kesinlikle bir kutlama yapmayacak. Eş genel başkanlarımız açıkladılar. Bunda büyük bir tevazu ve ölçülü bir sevinçle bu sonucu provoke etmek isteyenlerin eline malzeme vermememiz gerekiyor.

'Sandıklar terk edilmesin'

Diğer ricamız, il ilçe seçim kurullarına son sonuç açıklanana kadar hiçbir görevlimizin terk etmemesi gerçeğidir. Tekrar bu sonuç, bu ülkede barışa, özgürlüğe, demokrasiye ve adalete hizmet etsin diyorum.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)