BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHDP heyeti Başbakanlık'ta!----

HDP heyeti Başbakanlık'ta!

HDP heyeti Başbakanlık'ta!
09 Ekim 2014 - 10:49 www.finansgundem.com

HDP heyeti Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ile görüşüyor

Kobani'ye destek için eylem çağrısında bulunan HDP'den bir heyet Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ile bir araya geldi. Görüşme 23 kişinin hayatını kaybettiği olaylarla ilgili hükümet kanadından gelen sert açıklamaların hemen ardından gerçekleşiyor.

Görüşme 10.00'da Başbakanlık'ta başladı. Görüşmenin ana gündem maddesi Kobani'ye destek için HDP'nin yaptığı eylem çağrısı ve sonrasında çıkan olaylar olacak. Görüşmenin ardından HDP heyetinin bir açıklama yapması bekleniyor. 

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan eylemlerin başladığı gün yaptığı açıklamada HDP'nin Kobani için eylem çağrılarını 'sorumsuzluk' diye nitelendirmişti. Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "Şehir merkezlerinde şiddet eylemi ve vandalizme müsamaha gösterilmeyecek" demişti. Akdoğan aynı açıklamada, çözüm süreci ve Suriye'de yaşananların bağdaştırılmaması gerektiğini de sözlerine eklemişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)