BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHazine ve Maliye Bakanlığı, "otoyol ve köprüler satılacak" haberini yalanladı----

Hazine ve Maliye Bakanlığı, "otoyol ve köprüler satılacak" haberini yalanladı

Hazine ve Maliye Bakanlığı, otoyol ve köprüler satılacak haberini yalanladı
01 Kasım 2023 - 19:01 www.finansgundem.com

"Otoyol ve köprüler satılacak" yönündeki haberlere ilişkin açıklama yapan Hazine ve Maliye Bakanlığı, "Gerçek olmayan bu ifade üzerinden yapılan algı operasyonu kabul edilemez" ifadelerini kullandı

Hazine ve Maliye Bakanlığı, bugün bir gazetede yer alan "otoyol ve köprülerin satılacağı" yönündeki haberi yalanlayarak, "Gerçek olmayan bu ifade üzerinden yapılan algı operasyonu kabul edilemez." ifadesini kullandı.

Bakanlıktan, bir gazetede bugün yer alan "Şimdi de otoyol ve köprüleri satacaklar" başlıklı habere ilişkin açıklama yapıldı.

"ŞİMŞEK'İN DEĞİL, GAZETENİN YORUMU"

Söz konusu haberde yer alan "satış" ifadesinin, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in değil, haberi yapan gazetenin kendi yorumu olduğu vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

Gerçek olmayan bu ifade üzerinden yapılan algı operasyonu kabul edilemez. Bakan Bey, TBMM'deki açıklamasında net bir şekilde, Türkiye'nin özelleştirme programında halihazırda var olan ve hatta bazıları yıllardır özelleştirme kapsamında yer alan varlıklara atıfta bulunmuş olup, 'Özelleştirme kapsamına yeni alınması planlanan herhangi bir varlık söz konusu değil' şeklinde konuşmuştur. Ayrıca Bakanımızın bu sözlerinde satış gibi bir açıklamasının olmadığı net olarak anlaşılmaktadır.

 

Şimşek: Türkiye'nin gri listeden çıkması için hiçbir engel kalmadı

 

Bakan Şimşek: Yüksek büyüme ile kalıcı refah artışı hedefliyoruz

 

Bakan Şimşek: KKTC'nin kalkınması için destekler devam edecek

 



YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)