BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem‘Hayır' pankartı asan CHP'lilere ateş açıldı: 3 gözaltı----

‘Hayır' pankartı asan CHP'lilere ateş açıldı: 3 gözaltı

‘Hayır' pankartı asan CHP'lilere ateş açıldı: 3 gözaltı
08 Nisan 2017 - 09:20 www.finansgundem.com

İstanbul'un Beykoz ilçesinde referandum çalışması yapan CHP'li gruba bir araçtan kurusıkı tabancayla ateş edildi. Olaya ilişkin 3 kişi gözaltına alındı.

CHP Beykoz İlçe Başkanlığı, referandum kampanyası kapsamında dün çeşitli cadde ve sokaklara pankart astı.

Kavacık mahallesinde Orhan Veli Kanık caddesinde pankart asan gruba, saat 01.30 sıralarında bir otomobilden ateş açıldı.

Olay yerine gelen polis, CHP'lilerin de ifadesini alarak saldırganları aramaya başladı. Çubuklu mahallesinde şüphelilerin aracını durduran polis, üç kişiyi Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

PARTİ MÜZİĞİ ÇALARAK TACİZ ETTİLER

Pankart asan grupta bulunan CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, olayı şöyle anlattı: "Gece 01.00 sıralarında ‘Hayır' pankartlarını ve Türk bayraklarını asmak için vinç yardımıyla çalışmamıza başladık. Bir araç sürekli parti müziği çalarak bizi taciz etmeye başladı. Araç iki kere bulunduğumuz yerden geçti. Üçüncü geçişlerinde ise bir kişi otomobilin sanruf üzerinden ateş etti. Diğeri de otomobilden inerek iki kez bizim bulunduğumuz tarafa ateş etti. O sırada 20-25 kişilik gençlik kollarımız üyeleriyle bir korku ve panik havası yaşandı. Burada şu anda öğrendiğiniz kişilerin yakalandığı. Biraz sonra emniyet müdürlüğüne giderek şikayet dilekçemizi ileteceğiz."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)