BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHavada büyük teşvik----

Havada büyük teşvik

Havada büyük teşvik
09 Şubat 2013 - 13:14 www.finansgundem.com

Bakan Yıldırım, 29 şehirde 70 hattı teşvik kapsamına aldıklarını belirtti

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 29 şehirde 70 hattı teşvik kapsamına aldıklarını belirterek "Firmalara, haftalık en az 3 uçuş yapması kaydı ile 2 yıl tek başına uçuş yapma hakkı vereceğiz" dedi.
Bakan Yıldırım, havayolu firmalarının karlı bulmaması nedeniyle az uçuş düzenlenen şehirlere sefer sayısını artırmak amacıyla yeni bir teşvik genelgesi çıkardıklarını bildirdi.
Sabiha Gökçen'den 14, Ankara'dan 9, İzmir'den 18, Antalya'dan 29 şehre olmak üzere toplam 70 hattı teşvik kapsamına aldıklarını açıklayan Yıldırım, söz konusu teşvik ile ilgili şartı da açıkladı.
Haftada en az 3 uçuş şartı
Yıldırım, teşvik kapsamında başvuracak havayolu firmalarına, söz konusu hatlarda haftalık en az 3 uçuş yapması kaydıyla, o hattı geliştirmesi için 2 yıl tek başına uçuş yapma hakkı vereceklerini belirtti.
Bu sayede teşvikten yararlanmak isteyen firmaların teşvik kapsamındaki havaalanlarına haftada en az 3 uçuş yapacağını dile getiren Yıldırım, ''Teşviklerimiz ile Anadolu'nun her köşesinden İstanbul, İzmir, Ankara ve Antalya'ya karşılıklı uçuşlar yapılmaya başlayacak. Anadolu'nun her şehrini birbirine çapraz uçuşlarla bağlıyoruz. Böylece Siirt'ten Antalya'ya, Antalya'dan Muş'a uçakla gidilebilecek'' ifadelerini kullandı.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)