BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHava sıcaklıkları yurt genelinde artacak----

Hava sıcaklıkları yurt genelinde artacak

Hava sıcaklıkları yurt genelinde artacak
01 Nisan 2023 - 09:09 www.finansgundem.com

Hava sıcaklıklarının bugünden itibaren batı bölgelerinden başlayarak yurt genelinde hissedilir derecede artması bekleniyor.

Yağışlı sistemle birlikte mevsim normallerinin altına düşen hava sıcaklıkları, gelecek hafta yeniden mevsim normallerine yükselecek. Sıcaklıklar bazı illerde 20 derecenin üzerine çıkacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre bugün genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara (Bilecik dışında), Ege kıyıları, Batı Akdeniz, Zonguldak, Düzce, Manisa, Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş'ın güneyinin yağmur ve sağanak, Van, Hakkari ve Şırnak'ın doğusunun kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

Hava sıcaklıklarının bugünden itibaren batı bölgelerden başlayarak yurt genelinde hissedilir derecede artması bekleniyor.

Bugün yurdun büyük bir bölümünde yağış beklenmezken, yarından itibaren iç ve batı kesimlerde yağışlı sistem yeni haftada da etkisini sürdürecek.

Mevsim normallerinin altında seyreden hava sıcaklıklarının kademeli olarak yükselerek 5 günlük süreçte Ankara ve Samsun'da 20, İzmir'de 19, İstanbul'da 17, Antalya'da 21, Adana'da 27, Diyarbakır'da 23 dereceye kadar çıkması bekleniyor.

Hafta sonu sıcaklıklar mevsim normallerinin altına düşecek

 

Meteoroloji uyardı: Sıcaklıklar düşüyor, yağışlı hava geliyor

 

Serin hava gidiyor... Sıcaklıklar yükseliyor!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)