BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporHasan Arat, UEFA Başkanı ile görüştü----

Hasan Arat, UEFA Başkanı ile görüştü

Hasan Arat, UEFA Başkanı ile görüştü
09 Nisan 2024 - 14:38 www.finansgundem.com

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, UEFA Başkanı Ceferin ile görüştü. Buluşmanın sonunda Ceferin’e isminin yazılı olduğu Beşiktaş forması hediye edildi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ile İsviçre'deki UEFA genel merkezinde bir araya geldi.

İsviçre'nin Nyon kentinde bulunan UEFA Genel Merkezi'ndeki görüşme hakkında siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Uluslararası spor camiasından dostlukları bulunan Başkanımız Hasan Arat ile Aleksander Ceferin, UEFA merkezindeki ziyarette Avrupa ve Türk futbolu üzerine sohbet etti." denildi.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ile buluştu

Açıklamada, "Buluşmada Başkanımız Hasan Arat, Ceferin'e Beşiktaş’ın gelecek planları üzerine bilgiler verdi, görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyarette; Sayman Üye, Finansman ve Anonim Şirketten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz M. Kaan Şakul ile UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı da yer aldı. Başkanımız Hasan Arat, buluşmanın sonunda Aleksander Ceferin’e isminin yazılı olduğu Beşiktaş forması hediye etti." bilgisi verildi.

Beşiktaş genç yıldızı yolladı: Tinder başını yaktı!

 

Beşiktaş'ın yeni başkanı Hasan Arat

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)