BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHarker: Fed'den en fazla 1 faiz artırımı bekliyorum----

Harker: Fed'den en fazla 1 faiz artırımı bekliyorum

Harker: Fed'den en fazla 1 faiz artırımı bekliyorum
25 Mart 2019 - 13:53 www.finansgundem.com

Philadelphia Fed Başkanı Patrick Harker, ABD'de ekonomik şartların güçlü olmaya devam ettiği ortamda bu yıl "en fazla" bir faiz artırımı beklediğini söyledi.

Philadelphia Fed Başkanı Patrick Harker, "beklem ve gör" yaklaşımını şu an için sürdürmesine yönelik risklere rağmen ABD'de ekonomik şartların güçlü olmaya devam ettiği ortamda bu yıl "en fazla" bir faiz artırımı beklediğini söyledi.

Güçle ekonomik büyüme ve pozitif bir görünümün bu yıl ve 2020 için bir faiz artırımı seçeneğini hala masada tuttuğunu belirten Harker, Fed'in 4 trilyon dolar büyüklüğündeki bilançosundaki varlık bileşiksinde yakın gelecekte herhangi bir güçlü, esaslı değişiklik yapmasını beklemediğini de vurguladı. Harker'ın bu yıl FOMC'de oy verme hakkı bulunmuyor. Londra'da düzenlenen konferansta konuşan Harker, "Ben bekle ve gör yaklaşımı içinde olmaya devam ediyorum. Benim cari görüşüme göre en fazla bu yıl bir ve 2020'de bir Faiz artırımı yapıılması uygun olur ve benim duruşumu gelişmelere bağlı olarak veriler yönlendirecek" dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)