BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakHaremlique'den görkemli açılış----

Haremlique'den görkemli açılış

Haremlique'den görkemli açılış
07 Kasım 2013 - 05:02 www.finansgundem.com

Caroline Koç ve Banu Yentür'ün kurduğu ev tekstil firması Haremlique'nin yeni şubesi Zorlu AVM'de açıldı



Türk ev tekstili markası Haremlique, Zorlu şubesinin açılışını görkemli bir davetle yaptı. Mustafa Koç, Ali Koç, Nevbahar Koç gibi aile üyeleri yanı sıra Mübariz Mansimov, Bilgün Dereli, Aldo Kaslowski, Ayşegül Dinçkök, Yasemin Aloğlu, Mehmet Ali Berkman, Azize Taylan, Ahmet Nazif Zorlu - Zülal Zorlu, Suzan Sabancı, Arzu Sabancı, Arzuhan Doğan Yalçındağ, Serdar Cümbüş - Şule Zorlu Cümbüş, Zeynep Fadıllıoğlu açılışta karşılaştığım isimlerden bir kaçıydı. Selma Ergeç, Serkan Altunorak, Mehmet Turgut gibi isimlerin de katıldığı açılış iş ve sanat dünyasını buluşturdu adeta.
Yasemin Aloğlu, Bilgün Dereli’yle birlikte gezdiğimiz mağazada İstanbul’daki diğer tüm mağazalardan daha geniş bir ürün grubunun yer aldığı dikkatimizden kaçmadı. Haremlique İstanbul’un konfor, kalite ve gelenekselden hareketle ve titiz bir işçilikle hazırlanan çağdaş tasarımlarının oluşturduğu ürünler arasında, yatak tekstil grubu, banyo tekstil grubu, masa tekstil grubu, kaşmir throw ile dekoratif yastıklar, aksesuarlar, limited edition kumaşlar bulunuyor.
Haremlique,İstanbul’da şehre yeni bir boyut katacak bu projeye hem markanın tutkunlarının vazgeçemediği çizgisini, hem de yepyeni konseptleri ve ürünleri taşıyacak. Dünyaca ünlü Lotus Arts de Vivre de Haremlique İstanbul için tasarladığı özel koleksiyon da yeni mağazada yerini alacak. Selamlique İstanbul’un, geleneksel ve farklı aromalardaki Türk kahvesi, lokumlar, şekerlemeler ve bu ritüeli destekleyecek aksesuarlardan oluşan ürünleri de yeni mağazada.
Geniş bebek koleksiyonu
Yeni mağazayı Haremlique İstanbul’un diğer mağazalarından ayıran bir diğer özelliği ise bebek bölümü olmuş. Şimdiye dek açılan mağazalarda küçük bir koleksiyon olarak yer alan Haremlique pour les petits grubu, Zorlu Center mağazasında daha geniş bir koleksiyonla yer almış. Ayrca, kaftan & tunik, seyahat ve plaj çantaları, plaj havluları, şapka, peştamal ve pareoların yer aldığı Haremlique a la mer grubu da mağazada sergileniyor.
Zorlu Center’da dünyaca bilinen büyük markaların bulunduğu Bulvar katında, Koru kapısı B girişinde, 194 metrekare alana sahip olan Haremlique İstanbul’un mağaza tasarımını Londra merkezli Flat C mimarlık ofisinin sahibi iki genç mimar Selim Bayer ve Bulut Cebeci yapmış. Vitrin tasarımı ise Haremlique İstanbul’un limited edition koleksiyonu olan Secret Garden’dan ilham alınarak BC Atelier tarafıdan tasarlanmış.
Nevresim takımlar, havlu-bornozlar, yatak örtüleri ve battaniyeler, özel tasarım kumaş koleksiyonu, kaftanlar ve aksesuar gibi detaylarla zenginleşen Haremlique markası, yatlar, oteller ve evler için de özel üretimler yapıyor. Riyad, Kuveyt, Beyrut’ta şubeleri bulunan Haremlique yakında Dubai mağazasını da devreye sokacak.
Mansimov Spa dolabına yöneldi
Bu arada meraklıları bilir. İstanbul Edition Oteli’nin spa’sı en iyiler arasındadır. Bunun sırrını da dün gece öğrenmiş olduk. Haremlique açılışına katılan Mübariz Mansimov mağazada yer alan özel tasarım spa dolabı ve içindeki ürünler hakkında detaylı bilgi aldı. Dolap ve ürünlerden sipariş verdi. Bu arada mağazada sergilenen antikalar da davetlilerin ilgisini çekince öğrendik. Haremlique markasının kurucuları Caroline Koç ve Banu Yentür’ün seyahatleri sırasında topladıkları antikalar da Zorlu mağazasında satılacak. (Milliyet)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)