BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiHannover’de 4.0 Türk rüzgarı----

Hannover’de 4.0 Türk rüzgarı

Hannover’de 4.0 Türk rüzgarı
17 Mart 2017 - 17:39 www.finansgundem.com

Dünyadan ve Türkiye’den dev şirketlerin iştirak ettiği WIN EURASIA Fuarı’na ilgi büyük. Fatih Çil Hannover’den yazıyor...

Endüsti 4.0 temalı WIN EURASIA Fuarı'na ilgi büyük...
Hannover Fairs Turkey Fuarcılık tarafından 4.0 temasıyla gerçekleştirilen, Dijital İşletmeler ve Endüstri 4.0 konusunda bir lider olan Siemens Türkiye tarafından desteklenen WIN EURASIA Automation 2017, 2. gününde devam ediyor.

Dünyanın ve ülkemizin dev firmalarının iştirak ettiği fuara ilgi büyük. Siemens, Kuka, Stamboli, Mitsubishi, Gamak, Mutlusan, Panasonic, Halıcı, Astor, Arçelik, Festo ve birçok şirket fuarda yerini almış. Ekipler heyecanlı. Yani tam anlamıyla bir 4.0 rüzgarı esiyor. Bu firmalar içinde transformatör sanayinde dev adımlarla büyümeye devam eden yerli bir şirket olan Astor, motoru ve redüktörü hariç bir robot kol geliştiren Doğuş Kalıp çalışmalarıyla bir hayli dikkat çekiyor. Arçelik standında ise Türkiye’nin devinin 4.0 yolculuğu misafirlere anlatılıyor.
Astor Yurtiçi Güç Transformotörleri Satış Müdürü Hakan Şimşek artık kaynağı robotlarla yaptıklarını, bu açıdan kendi sektörlerinin öncüsü olduklarını söylüyor.

Güç tranformötörlerinde pazar lideri olduklarının altını çizen Şimşek, Astor’un 100 bin metrekare üzerine yeni fabrika kuracağının müjdesini veriyor.

Doğuş Kalıp’tan Makine Mühendisi Hakan Zeki Çiçekoğlu ayyıldızlı robotlarını geliştirmek için kendini bu işe adamış bir ekiple gece gündüz çalıştıklarını ifade ediyor.

Arçelik’ten Pazarlama Uzmanı Erçin Derinöz; Arçelik’in 4.0 yolculuğunu, üretim maliyetleri, kalite noktasında yaratacağı artı değerleri vurguluyor. Sanayi devinin 4.0 teknolojilerini kullanacağı yeni fabrikasıyla alakalı bilgiler veriyor.

Kısaca Fuar verimli ve heyacanlı geçiyor. Katılımcılar Endüstri 4.0’a ilgi duyan tüm paydaşları fuarı gezmeye davet ediyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)