BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinHangi illerde eğitime ara verildi----

Hangi illerde eğitime ara verildi

Hangi illerde eğitime ara verildi
18 Ocak 2016 - 20:44 www.finansgundem.com

Yalova, Kocaeli, Balıkesir, Tekirdağ, Çanakkale, Sivas, Çankırı, Konya ve Samsun'da kar, Bayburt Demirözü'nde fırtına nedeniyle eğitime ara verildi

Kocaeli'de, taşımalı eğitim kapsamındaki okullar ile özel eğitim veren rehabilitasyon merkezlerinin yarın tatil edildiği bildirildi.

Kocaeli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, il genelinde taşımalı eğitim kapsamındaki okullar ile özel eğitim verilen rehabilitasyon merkezlerinin kar yağışı nedeniyle 19 Ocak Salı tatil edildiği, diğer okullarda eğitim öğretime devam edileceği belirtildi.

BALIKESİR

Balıkesir Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Manyas, Savaştepe, Gönen, Bandırma ve Marmara ilçelerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle okulların 19 Ocak Salı tatil edildiği bildirildi. 

ÇANAKKALE

Çanakkale Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, olumsuz hava şartları nedeniyle Yenice, Gelibolu ve Biga'daki tüm ilk ve orta dereceli okullar ile Çanakkale merkez, Lapseki ve Gökçeada ilçelerinde taşımalı eğitim gören ilk ve orta dereceli okullar yarın tatil edildi. 

BAYBURT

Bayburt'un Demirözü ilçesinde fırtına nedeniyle eğitime bir gün ara verildi. 

Demirözü Kaymakamı Zihni Yıldızhan, ilçe genelinde akşam saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan fırtına nedeniyle 19 Ocak Salı günü ilçe merkezi, bağlı belde ve köylerde eğitim ara verildiğini belirtti. 

SİVAS

Sivas'ın Kangal ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime yarın ara verildiği bildirildi. 

Kangal Kaymakamlığı yetkililerinden alınan bilgiye göre, ilçede etkili olan kar yağışı ve kuvvetli lodos nedeniyle İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı gereğince Kangal merkez ile merkeze bağlı köylerde eğitime 19 Ocak Salı günü eğitime ara verildi. 

TEKİRDAĞ

Tekirdağ'da olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde eğitime yarın ara verilecek. 

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, il genelinde yarın okulların tatil edildiğini belirterek, "İlimizde kar yağışı, buzlanma ve soğuk hava nedeniyle tüm okullarda yarın bir gün süreyle eğitim ve öğretime ara verilmiştir" dedi. 

Samsun ve Çankırı 

Samsun'un Havza ve Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde ilk ve orta dereceli okulların olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın tatil edildiği bildirildi. 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olumsuz hava şartları nedeniyle Havza ve Çerkeş'te tüm ilk ve orta dereceli okullar ile taşımalı eğitim kapsamındaki okulların 19 Ocak Salı tatil edildiğini belirtti. 

Yetkililer, Havza ilçesinde milli eğitime bağlı okullarda görev yapan engelli personelin de aynı gün izinli sayılacağını ifade etti.

YALOVA

Yalova Valiliği etkili olan kar ve tipi yüzünden yarın il genelindeki okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildi. Valiliğin aldığı bu karar, Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü'nün internet sitesinden duyuruldu.

KONYA

Konya'nın Hüyük ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi.

Konya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Hüyük ilçesinde devam eden kar yağışı ile beklenen don ve buzlanma nedeniyle ilçedeki tüm okullarda eğitime 19 Ocak Salı ara verildiği belirtildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)