BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporHamzaoğlu Melo'dan özür bekliyor----

Hamzaoğlu Melo'dan özür bekliyor

Hamzaoğlu Melo'dan özür bekliyor
20 Ağustos 2015 - 11:13 www.finansgundem.com

Hamza Hamzaoğlu, aylar boyunca sarı-kırmızılı takımı oyalayan Felipe Melo'nun arkadaşlarından özür dilemesi gerektiğini söyledi

Geçen hafta sürpriz şekilde sözleşmesi uzatılan Felipe Melo hazır olmadığı gerekçesiyle Sivas deplasmanına götürülmemişti.

Bilal Kısa'nın yerini dolduramadığı Melo'nun Real Madrid maçında denenmesi ve ligde Osmanlıspor'a karşı ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyordu. Ancak Brezilyalı yıldız 'teknik' bir kararla İspanya kafilesine dahil edilmedi.

ÖNCE ÖZÜR DİLEMELİ

Sabah'ın haberine göre; Hamza Hamzaoğlu bütün yaz "Gidiyorum" diyen Melo'nun takım arkadaşlarından özür dilemesi gerektiğini düşünüyor. Real Madrid maçı öncesi yardımcılarıyla değerlendirmede bulunan Hamzaoğlu'nun "Melo'ya ihtiyacımız var ama onu hemen takıma koyarsam diğer oyuncularıma haksızlık yapmış olurum. Gelip arkadaşlarından özür dilemeli ve aramıza öyle dönmeli" dediği öğrenildi.

Burak'ı Sivas'ta yedek oturtarak takıma mesajı veren Hamzaoğlu, Melo konusunda da geri adım atmayı düşünmüyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)