BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporHamzaoğlu: "Acaba mı dedim"----

Hamzaoğlu: "Acaba mı dedim"

Hamzaoğlu: Acaba mı dedim
19 Kasım 2015 - 19:32 www.finansgundem.com

Galatasaray ile yolları ayrılan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, vedalaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Galatasaray ile yollarını ayıran teknik direktör Hamza Hamzaoğlu açıklama yaptı. Oyuncularla görüşmesinden sonra Florya'dan ayrılmadan hemen önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hamzaoğlu'nun moralinin bozuk olduğu gözlendi.

Hamza Hamzaoğlu açıklamaları
Bizim için önemli ama bir o kadar da üzücü bir gün. Bu kapıdan girerken büyük hedeflerimiz vardı. Kısa vadeli olanları yaptık ama uzun olanları erteledik. Bizden yana hatamız olduysa affedin.

"Gerekçelere girmeyelim"
Varsa da hakkımız helal olsun. Yönetim bugüne kadar olan alacaklarımızı ödedi. Allah razı olsun onlardan Yönetim Kurulu böyle bir karar almış. Başkan Dursun Özbek bana iletti. Gerekçelerine girmeyelim. Kararı yönetim aldı. Gerekçelerini onlar açıklayabilir. 

"Davet geldiğinde 'acaba mı' diye düşündüm"
1 yıldır oyuncularımızla burada aile ortamı oluşturduk. Zaman zaman kızdık birbirimize, zaman zaman güldük eğlendik. Allah nasip etti, geldik. Buraya kadarmış. Bugüne kadar yaşadıklarımız için şükürler olsun. Beni davet ettiklerinde acaba mı diye düşündüm ama görevime son verme konusu 2. 3. plandaydı. Kısmet...Üzgünüz ama müsterihiz.

"Biraz dinlenmek istiyorum"
Şu anda hiçbir teklif gelmedi. Gelse de bir şey söylemem. Biraz dinlenmek istiyorum. Aldıklarımızla, verdiklerimize bakınca; kendimizi başarılı buluyorum. Ayrılığın nedeni sportif de olabilir başka bir şey de olabilir. Bunu sorgulamak işimiz değil.

"Kendimizi başarılı buluyorum"
Kasıtlı olarak kulübümüze bir zarar vermedik. Bu yüzden huzurluyuz. Aldıklarımızla, verdiklerimize bakınca; kendimizi başarılı buluyorum. Kulübümüzü dışarıdan desteklemeye devam edeceğiz. Taraftarlık sadece iyi günde olmaz. Galatasaray taraftarı hakkını helal etsin.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)