BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporHamza Hamzaoğlu'ndan derbi bombaları----

Hamza Hamzaoğlu'ndan derbi bombaları

Hamza Hamzaoğlu'ndan derbi bombaları
11 Mart 2015 - 17:07 www.finansgundem.com

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe derbisine ilişkin açıklamalarda bulundu

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe derbisinde Hakan Balta'nın sakatlanıp çıkmasının kendilerini çok etkilediğini belirtirken, Olcan'ın Emenike'yi düşürdüğü pozisyonun kırmızı kart olduğunu söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 1-0 kaybettikleri Fenerbahçe derbisiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Kulüp başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak'ın ofisinde düzenlenen yemekte gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hamzaoğlu'nun açıklamaları şöyle:

"OLCAN'IN POZİSYONU KIRMIZI KARTTI"

Olcan'ın Emenike'yi düşürmesi kırmızı karttı. Ama Diego'nun ceza sahası içinde kendini yere atması da sarı karttı. Emenike'nin bir pozisyonda  kendini bırakması sarıydı mesela. Böyle değerlendirirsek Fenerbahçe'nin bazı oyuncuları daha önceki maçlarda cezalı olup bizim maça çıkmamalıydı.

"KENDİ FUTBOLCULARIMA BİLE KIZIYORUM"

Ben kendi futbolcularıma bile kızıyorum, hakemi aldatmaya Yönelik hareket yapmayın diyorum. Hakem elbette hata yapacak, hepimiz hata yapıyoruz. Ama bizim ülkede onları baskı altına alıp etkileme çabası var.

"ŞAMPİYON OLMADIKTAN SONRA DERBİ KAZANSAN NE OLUR..!"

Şampiyonluk yarışında bir adım öndeyiz. Hiçbir şeyin garantisi olmaz. Şu anda Fenerbahçe maçını kazanmış bir Galatasaray düşünebiliyor musunuz? Ama şampiyon olmadan hiçbir anlamı yok. Kulübün şampiyon olmaya ihtiyacı var.

"YASİN ÖZTEKİN YAKIN KÖŞEYE VURSA GOLDÜ"

Yasin Öztekin son dakikalarda yakaladığı o pozisyonda yakın köşeye vursa goldü. Ama o vuruşu yapması bile büyük başarı. Derbide Hakan Balta'nın sakatlanıp çıkması bizi etkiledi. Hakan topu hücuma iyi sokuyordu.

"SELÇUK VE SABRİ ARASINDA PROBLEM YOK"

Selçuk ve Sabri arasında bir problem varmış gibi bir gündem yaratılmaya çalışılıyor. Biz daha da sıkı birbirimize bağlandık. Aralarında bir sorun yok. Sabri'nin elbette bir kırgınlığı olabilir, kadro dışı bırakılmıştı. Ama Ona o hamleyi yapan insanlardan hiçkimse yok. Herkesin tek düşüncesi Galatasaray'ın menfaatleri.

"BİZİ BU TİP HABERLERLE VURMAYA ÇALIŞIYORLAR"

Bu tip haberler bizi daha çok kenetliyor, güçlendiriyor. Oyunumuzla ilgili bir eleştiri bulamıyorlar bizi bu tip olaylarla vurmaya çalışıyorlar.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)