BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinHamile Meryem'e rekor teklif----

Hamile Meryem'e rekor teklif

Hamile Meryem'e rekor teklif
25 Aralık 2013 - 11:10 www.finansgundem.com

7 buçuk aylık hamile olan Meryem Uzerli'ye dudak uçuklatan reklam teklifi

7 buçuk aylık hamile olan Meryem Uzerli, bebek bezi firmasının reklam filmi teklifini 1 milyon lira ücret karşılığında kabul etti.
Sabah'ın haberine göre, tükenmişlik sendromu teşhisi konması üzerine apar topar Almanya'ya giden Meryem Uzerli, hamile olduğunun ortaya çıkmasıyla herkesi şaşırtmıştı. Şimdilerde 7 buçuk aylık hamile olan Uzerli, hastalığını yenmiş olacak ki, arka arkaya 2 projeye "evet" dedi.

ÇEKİMLER BERLİN'DE

Önce dizi teklifini kabul eden Alman oyuncu, 'Kösem Sultan' rolüyle doğumdan sonra ekranda olacak. Bir bebek bezi firmasından reklamlarında oynaması için aylardır teklif alan Meryem Uzerli, bu projeyi de önceki gün resmen kabul etti. 1 milyon lira ücret isteyen güzel oyuncunun bir şartı da "Çekimler İstanbul'da değil, Berlin'de olsun" şeklindeydi. Uzerli'nin her iki teklifine de "Tamam" diyen firma yetkilileri, İstanbul'da özel bir ekip kurdu. Berlin'de reklam filminin çekileceği platonun hazırlığına da başlandı.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)