BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporHaluk Ulusoy adaylığını açıkladı----

Haluk Ulusoy adaylığını açıkladı

Haluk Ulusoy adaylığını açıkladı
17 Haziran 2015 - 15:17 www.finansgundem.com

Haluk Ulusoy, Türkiye Futbol Federasyonu başkan adaylığını resmen açıkladı

Haluk Ulusoy, Türkiye Futbol Federasyonu başkan adaylığı ile ilgili basın toplantısı düzenledi. İşte Ulusoy'un açıklamaları:

"240 İMZA İLE DESTEK ALDIN DİYENLER, BİZE DESTEK OLANLARA BASKI YAPIYOR"

"TFF başkanlığı için resmi müracatımı yaptım. Ülkemiz adına geçmişte büyük gururlar ve sevinçler yaşattık. Beni bilirsiniz; ne söylersem açık açık söylerim. Dün 240 imza ile destek aldık diyenler bugün bize destek olanlara baskı yapıyor, çok değerli siyasetçilerin adını kullanıyorlar. Belli kişilere açıkça sesleniyorum. Demokrasiye saygı göstermeden futbol ailesinden saygı göremeyeceksiniz.

"AYAK OYUNLARINI BIRAKALIM"

"240 imza aldık diyenler, bugün bizi 60 imzanın altına çekmek için neden tüm değerleri ayaklar altına alıyorlar.  Çünkü imza açık, oy gizli. Demokrasiye, futbolun özerkliğine saygı göstermeden, saygı göremeyeceksiniz. Bunu asla unutmayın. Ayak oyunlarını bir kenara bırakalım, ayakla oynanan Türk futbolu için neler yapacağız onları konuşalım. Ailemden ayrı tutmadığım futbol ailesini daha fazla üzmeyin. Genel Kurul'da olmayan fair play sahada hiç olmaz. Unutmayın."

"TRİBÜN OLAYLARI BİTTİYSE, NEDEN 22 MİLYON TL CEZA KESİLDİ"

"İlk ve son önemli işimiz Türk futbolundaki adalet duygusunu yeniden sağlamak olacak.
Tarafsız isimlerle, tarafsız şekilde çalışacağız. Biz; yetkin, tarafsızlığı ve kişiliği herkes tarafından takdir edilen kurullar tahsis edeceğiz. Passolig yüzünden tribünler boşaldı. Sorunlar azaldı mı? Hayır. Başkan tribün olaylarının %90 oranında düştüğünü söylüyor, 22 milyon TL ceza neden kesildi? Hem Passolig var, hem ceza var. Biz kamera görüntülerinden sorumluları tespit edip kişiye ceza vereceğiz, kulübe değil. Tribün olaylarından kaynaklanan cezaları minimum düzeye indireceğiz."

"FAROE ADALARI İLE AYNI TORBADA OLMAYI KABUL EDEMEYİZ"

"Nasıl ki ekonomide hedefimiz en iyi 10 ülkeden biri olmaksa futbolda da hedef en iyi 10 ülkeden biri olmaktır. Faroe Adaları ile aynı torbada olmayı kabul edemeyiz.  Milli Takımı başarılı zannedenler tabloya tersten bakıyor herhalde. Türk futbolu başarılı olursa bundan memnun olacak olanlar Türkiye'yi yönetenler olacak. Geçmişte mahcup etmedik, yine etmeyiz"
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)