BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporHakan Şükür Hamzaoğlu için ne dedi?----

Hakan Şükür Hamzaoğlu için ne dedi?

Hakan Şükür Hamzaoğlu için ne dedi?
19 Kasım 2015 - 10:12 www.finansgundem.com

Galatasaray ve Milli Takım'ın efsane ismi Hakan Şükür, Hamza Hamzaoğlu'nun ayrılığının ardından Twitter'dan çarpıcı açıklamalarda bulundu

 Hakan Şükür, Galatasaray'ın Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollarının  ayrılmasına şaşırmadığını belirtti. Karara ilişkin görüşlerini Twitter hesabından açıkladı. 
Galatasaray'ın Astana ile oynadığı maçın ardından yönetimin Hamza Hamzaoğlu'ndan rapor istemesinin bu olayda dönüm noktası olduğunu savunan Şükür, şöyle dedi:

"Hamza Hocanın ayrılış biçimine şaşırmadım. Rapor olayından sonra geri sayım başlamıştı. Eğer sebep söylenen gibiyse, 'Sadece yazık' der geçerim. 3 kupalı bir sezon ve 4. yıldızı takan hoca olarak tarihe geçti. Yolun açık olsun kardeşim Hamza... Çok şey söylenebilir ama, Hamza hocanın yönetim kararına saygı duyan açıklaması söylenecek sözün önüne geçer. Hayırlı olsun..."

 
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)